Date companie
 
 
 
 

Tot mai multe persoane înșelate prin metoda "Accidentul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, escroci
 

Escrocii continuă să facă victime prin metoda "accidentul"! Mai mulți bătrâni din Mehedinți au trecut prin clipe de groază atunci când li s-a spus că fiii lor au provocat accidente cu victime. Oamenii au fost păcăliți să scoată din buzunar nu mai puțin de 30 de mii de lei crezând că astfel își vor salva copiii. Alexandru Tobă din Drobeta-Turnu Severin a primit acum câteva zile o veste cumplită: fiul lui a accidentat grav o femeie din Timișoara și a fost reținut. Bărbatul care l-a sunat să-l anunțe i-a spus că îl poate ajuta să scape legal și i-a prezentat un plan. Conform acestuia, femeia rănită urma să fie convinsă să renunțe la plângere, contra unei sume de bani.

ALEXANDRU TOBA, victimă: "Ca orice părinte ce puteam să simt? Soția a făcut atac de panică. (...) I-am spus că pot (...) să ajung la Timișoara în trei ore. (...) și mi-a răspuns ca procurorul nu stă trei ore."

Individul care l-a contactat i-a spus că doar el poate lua legatura cu tânărul, pentru că telefonul acestuia a fost confiscat. Așa că bătrânul a facut rost de bani și i-a dat unui individ care urma să rezolve totul.

ALEXANDRU TOBA, victimă: "Îmi spune că procurorul a pus NUP pe dosar, că îi dă lucrurile și că pot să-l sun pe telefon. L-am sunat și era o păcăleală."

Sunt însă și oameni care nu cad pradă șarlatanilor.

CONSTANTIN PALIU, victimă: "M-a sunat nevastă-mea, eram la lucru. Cine sună, mă? Pai, sună unu că făcuși accident grav. Mă fată, zic, nu te lua după aștia, dă telefon la poliție."

ROXANA THEODORESCU, purtător de cuvânt, IPJ Mehedinți: "Nouă persoane cu vârste cuprinse între 50 și 65 de ani din Drobeta-Turnu Severin au căzut victime metodei denumite accidentul. Prejudiciul adus victimelor este de 30.000 de lei."

De cele mai multe ori, escrocii spun că sunt avocați, procurori, polițiști sau medici, ca să-i determine pe oameni să aibă încredere în ei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2