Date companie
 
 
 
 

Tot mai multi romani dau in judecata bancile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : banci, clienti, comisioane, rate, actionare judecata, clienti nemultumiti
 

Tot mai multi români dau în judecata bancile de la care s-au împrumutat. Aproape o suta de clienti ai unei unitati bancare au avut o întâlnire în care au hotarît ce au de facut pentru a actiona banca în judecata, din cauza comisioanelor abuzive. Oamenii sunt nemultumiti ca prin noile acte aditionale reprezentantii bancilor îsi dubleaza marja de profit.

"La rata pe care o am eu în ziua de azi ar trebui sa platesc cu 16 milioane mai putin. Ai depus notificare la banca? Am depus notificare si pe OUG 50 si alte mii de notoficari înainte. Întotdeauna banca raspunde cu pasaje din contract!"

"Sunt obligat sa semnez pe o marja extrem de mare. Ar trebui sa platesc rata cu 500 de lei mai putin!"

ANDREI STONCIU - lider grup clienti : "Banca încearca sa ne dubleze marja fata de marja initiala în noile acte aditionale impuse odata cu OUG 50. Nu putem accepta aceasta dublare pentru ca ea nu se afla în contractul initial. Am semnat cu o marja între 2,75 si 3 la suta. Asta e marja de profit a bancii legata de indicatorii internationali, acum banca ne impune o marja a ei de 6,75 la suta!"

Saptamâna trecuta, peste 400 de clienti ai unei alte banci au hotarat sa dea în judecata institutia financiara pe motiv ca prin noile acte aditionale, comisioanele ilegale sunt mentinute, dar sub alta denumire. Pâna acum, pe internet, s-au constituit 16 grupuri de clienti ai bancilor care vor sa dea în judecata unitatile de la care au luat credite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 19 Apr. 2019

1 EUR = 4.7607 RON
-0.0012
1 USD = 4.2327 RON
0.0005
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2