Date companie
 
 
 
 

Trafic de coșmar, pe Autostrada Soarelui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, incendiu, politisti, coada, masini, soferi, cosmar, Autostrada Soarelui, vegetatie, weekend
 

Traficul pe Autostrada Soarelui continuă să le dea mari bătăi de cap șoferilor care se întorc de la mare. La sfârșit de săptămână, coloana de mașini s-a întins pe kilometri întregi, iar șoferii au așteptat zeci de minute ca să poată înainta. A fost un calvar, spun șoferii. Un traseu, care n-ar trebui să dureze mai mult de două ore, s-a transformat într-unul de aproape cinci ore. Unii s-au înarmat cu răbdare, alții au cedat nervos și au folosit banda de urgență, ceea ce a dus la alte blocaje.

VOX ”Pe ei nu ii vede poliția! Trebuia să-i vadă și pe ei poliția! Da, este o sfidare, eu consider că ne sfidează pe cei care stăm în rând. Numai în România se intamplă d-astea!"

Pentru a mai atenua așteptarea, un grup de turiști a oferit și un mic spectacol pentru ceilalți șoferi, blocați în trafic. Alții au făcut haz de necaz!

VOX ”Cărți de joc aveți?”

Ca și cum nu era de ajuns, fumul provenit de la un incendiu de miriște a redus vizibilitatea și a blocat, la kilometrul 82, ambele sensuri ale autostrăzii. Polițiștii au deviat traficul între Lehliu si Drajna, până când pompierii au reușit să stingă focul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2