Date companie
 
 
 
 

Trafic de coșmar, pe Valea Prahovei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, trafic, politisti, valea, prahovei, rutiera, soferi, revelion
 

Trafic de coșmar pe Valea Prahovei! Mii de oameni au mers la munte, ca sã-și petreacã vacanța de Revelion, și mașinile au circulat bară la bară, pe sensul Comarnic-Bușteni. Drumul spre distracție se dovedește, pentru mulți, un adevărat chin.

VOX "- O orã jumate, pânã în Comarnic. De la Comarnic încoace, cred cã o orã. - Unde mergeți? - În Predeal, și cred cã mai dureazã o orã sã ajungem pânã acolo."

VOX "În primul rând, ar trebui sã se facã autostradã și toți banii, sã lase dracului porțiunile alea, care-s fãcute aiurea-n tramvai. Sã se facã aicea, unde este cel mai aglomerat loc, ca trafic, din România."

Unii și-au pierdut rãbdarea și au încercat sã ardă etapele prin manevre riscante. Agenții de circulație sunt cu ochii pe șoferi nonstop, în aceste zile, pentru respectarea normelor privind deplasarea autovehiculelor pe drumurile publice. Poliția Rutierã a suplimentat efectivele din teren în perioada revelionului, iar zonele cu trafic ridicat sunt supravegheate de 2200 de agenți. Numai în weekend, au fost date mii de sancțiuni, șoferilor care au încălcat legislația rutieră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2