Date companie
 
 
 
 

Trafic feroviar blocat, aproape de Crivina, din cauza furtunii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, intarziere, bucuresti, ploiesti, calatori, pom, calea, ferata, feroviar, crivina
 

Trafic feroviar blocat, vineri, până târziu, în noapte, din cauza furtunilor! Circulația trenurilor a fost întreruptă între București și Ploiești, după ce un copac doborât de vijelie a căzut pe linia ferată, în apropiere de gara Crivina.

VOX "Am înțeles ceva de genul că ar fi căzut ceva peste șina de tren, că ar fi căzut pe linie și că ar fi rupt cablurile de sus."

VOX "Ne oprim din gară în gară și stăm câte 20, 30 de minute în fiecare gară. A mai fost un tren care a plecat în următoarea gară o să îl întâlnim din nou și stăm până pleacă ăla după aia plecam si noi si dupa aceea o sa il prindem din nou din urma si stam pana la brasov."

Întârzierea i-a adus la exasperare pe călători.

VOX  "- În Buftea am stat o grămadă. - Ați plecat din București. - Da la 4 și 20. Și este șapte și da."

VOX "Nu mai putem avem tensiune, avem... Ne e foame, suntem obosiți. Ce facem noi aici?"

VOX "- Întârziem la servici, ore pierdute care trebuie recuperate. - Mergeați la serviciu? - Da, la serviciu."

Trenurile au ajuns cu mai multe ore de întârziere la destinație. Din 2014, călătorii din trenurile care au întârzieri mai mari de o oră primesc asistență gratuită, hrană, cazare la hotel sau transport alternativ, dacă este cazul, dar și despăgubiri. Asta, însă, numai în situația în care întârzierea este din vina Căilor Ferate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2