Date companie
 
 
 
 

Trafic îngreunat pe drumurile din țară, în urma ninsorilor masive

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, drumuri, iarna, zapada, sosele
 

Iarna și-a intrat în drepturi, iar codul galben, care a expirat la prânz, a adus multe necazuri românilor din toate colțurile țării. Ambele tronsoane ale Autostrăzii Arad- Timișoara au fost închise de duminică seară. De altfel, județul Timiș a fost cel mai afectat de vremea rea. Trei ambulanțe au rămas blocate în nămeți pe șoseaua care leagă Timișoara de localitatea Sânnicolau Mare. Cele mai mari probleme s-au înregistrat în zona Lovrin-Cenad-Sânnicolau, din vestul județului. Peste 40 de mașini n-au mai putut înainta imediat după intrarea în țară, prin vama Cenad.

VOX "Sunt mașini rămase, sunt mașini mici lovite, care nu le bagă nimeni în seamă; stau oameni în mașini lovite."

VOX "- Cum e drumul? - Drumul nu e bun! - Zăpada? - Zăpadă! - Au curățat drumul? - Nu au curățat."

Probleme au fost și în vecinătatea punctului de frontieră de la Jimbolia. Autoritățile sârbe au restricționat traficul tirurilor cu greutatea mai mare de 7 tone și jumătate care intră pe teritoriul țării vecine prin punctele de trecere a frontierei cu România. Și în Prahova circulația vehiculelor grele a fost restricționată pe DN1A.

VOX "- Ce s-a întâmplat? - Am derapat. - Cum e pe jos? - Gheață!"

În Vâlcea, o avalanșă a blocat pentru 5 ore Drumul Național 7, între Călimănești și Brezoi. Pe același drum, de pe Valea Oltului, au cãzut mai multe stânci de pe un versant. În altă zonă a țării, în județul Neamț, zăpada de pe șosele a dat mari bătăi de cap șoferilor. Un copac rupt de vântul care a însoțit precipitațiile abundente din Dâmbovița a dus, aici, la devierea traficului. Potrivit meterorologilor, la noapte va continua să ningă în estul țării. In schimb, cantitățile de precipitații se vor restrânge în sud și în vest.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2