Date companie
 
 
 
 

Tragedie în stațiunea Mamaia, unde un bărbat și fetița lui au murit înecați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, salvamari, infarct, fetita, tata, Mamaia, mare, scafandrii, inecat, resuscitare
 

Scene dramatice în stațiunea Mamaia, unde un bucureștean și fetița lui în vârstă de cinci ani s-au înecat în mare. Salvamarii, scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" și un echipaj al Agenției Române de Salvare de Vieți Omenești pe Mare au căutat aproape două ore trupul fetiței. Au reușit să-l găsească la aproximativ 250 de metri în largul mării. Încercările de resuscitare, care au durat aproape o oră, nu au dat rezultate și copilul a fost declarat decedat.

VOX "O fetiță era pe colacul ăla cu steagul american, s-a îndepărtat de mal. Mama era la mal, striga, lumea se impacientase deja."

Fetita era într-o bărcuță gonflabila, iar tatăl înota în jurul ei. La un moment dat, nu și-a mai văzut copila în barcă și se pare că, din cauza șocului, a făcut infarct. El a fost scos imediat din valuri și adus la mal, însă era deja mort.

VOX "Am văzut un trup plutind, am chemat un salvamar, am intrat în apă cu el. Am scos trupul domnului la mal era decedat."

VOX "S-au executat 40 de minute de resuscitare. Ireversibil!"

Salvamarii spun că în momentul incidentului marea nu era agită, scăldatul în apele mării era permis, dar că, probabil, un val a răsturnat bărca gonflabilă în care se afla copila, iar tatăl ei a intrat în panică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2