Date companie
 
 
 
 

Tragedie pe un teren de tenis din Focșani, unde un jucător a murit sub ochii spectatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, antrenor, teren, rutier, tenis, murit, focsani, turneu, spectatori, zainea, jucator
 

Tragedie pe terenul de tenis, la Focșani! Un jucător a murit sub ochii spectatorilor, în timpul unei competiții locale. Unul dintre spectatori a filmat ultimele secunde din viața jucătorului, când acesta iese de pe teren și se îndreaptă spre bancă.

AMBIANȚĂ "Strigă la el să nu moară, să nu moara, să nu moară!"

Veteranul Ion Zainea, în vârstă de 45 de ani, s-a simțit rău în timpul meciului. El a luat o pauză în speranța că își va reveni, însă s-a prăbușit. Colegii și-au dat seama de gravitatea situației și au chemat imediat ambulanța.

GHIȚĂ SOARE, administrator teren de tenis "Se juca pe acest teren. La un moment dat, i-ar fi spus adversarului că nu se simte bine. S-a luat decizia să se ia o pauză. A căzut, pur și simplu, din picioare."

Medicii au încercat să-l resusciteze minute în șir, dar fără rezultat.

CRISTINA DUȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Vrancea "În momentul sosirii paramedicilor la fața locului, acesta nu prezenta nici puls și nici respirație. S-au continuat manevrele de resuscitare, mai bine de 45 de minute."

Ion Zainea juca tenis de la șase ani, iar la vârsta de 15 ani a fost campion național. Nu a continuat sportul de mare performanță, dar toată viața a antrenat copii și a participat la competițiile pentru seniori. Moartea lui fulgerătoare i-a șocat pe cei care l-au cunoscut.

VOX "- Încerca să îi facă resuscitare. - Dar s-a mai simțit rău până acum? - Nu!"

VOX "Venea de două-trei ori pe săptămână."

Tragedia s-a produs la un turneu organizat în memoria unui antrenor, decedat într-un accident rutier, acum șase ani. Ion Zainea era unul dintre organizatorii turneului. După decesul tenismanului, competiția a fost anulată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fiul adjunctului I.P.J. Olt a murit într-un accident rutier ( 3 Decembrie 2020 )

  Dramă, în familia adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Rădoi! Fiul acestuia, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație produs, noaptea trecută, în jurul...

 • Pilotul Valer Novac, decedat în accident rutier ( 4 Octombrie 2020 )

  Doliu în aviația română! Valer Novac, unul dintre cei mai buni piloți de elicoptere din România, și-a pierdut viața, sâmbătă, într-un tragic accident rutier produs pe Drumul Național 1B, pe raza localității Mizil.

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Accident mortal în Hunedoara ( 31 Iulie 2020 )

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2