Date companie
 
 
 
 

Tragedie pe un teren de tenis din Focșani, unde un jucător a murit sub ochii spectatorilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, antrenor, teren, rutier, tenis, murit, focsani, turneu, spectatori, zainea, jucator
 

Tragedie pe terenul de tenis, la Focșani! Un jucător a murit sub ochii spectatorilor, în timpul unei competiții locale. Unul dintre spectatori a filmat ultimele secunde din viața jucătorului, când acesta iese de pe teren și se îndreaptă spre bancă.

AMBIANȚĂ "Strigă la el să nu moară, să nu moara, să nu moară!"

Veteranul Ion Zainea, în vârstă de 45 de ani, s-a simțit rău în timpul meciului. El a luat o pauză în speranța că își va reveni, însă s-a prăbușit. Colegii și-au dat seama de gravitatea situației și au chemat imediat ambulanța.

GHIȚĂ SOARE, administrator teren de tenis "Se juca pe acest teren. La un moment dat, i-ar fi spus adversarului că nu se simte bine. S-a luat decizia să se ia o pauză. A căzut, pur și simplu, din picioare."

Medicii au încercat să-l resusciteze minute în șir, dar fără rezultat.

CRISTINA DUȚĂ, purtător de cuvânt, I.S.U. Vrancea "În momentul sosirii paramedicilor la fața locului, acesta nu prezenta nici puls și nici respirație. S-au continuat manevrele de resuscitare, mai bine de 45 de minute."

Ion Zainea juca tenis de la șase ani, iar la vârsta de 15 ani a fost campion național. Nu a continuat sportul de mare performanță, dar toată viața a antrenat copii și a participat la competițiile pentru seniori. Moartea lui fulgerătoare i-a șocat pe cei care l-au cunoscut.

VOX "- Încerca să îi facă resuscitare. - Dar s-a mai simțit rău până acum? - Nu!"

VOX "Venea de două-trei ori pe săptămână."

Tragedia s-a produs la un turneu organizat în memoria unui antrenor, decedat într-un accident rutier, acum șase ani. Ion Zainea era unul dintre organizatorii turneului. După decesul tenismanului, competiția a fost anulată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2