Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu a sărbătorit, împreună cu foștii colegi marinari, 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, marina, aniversare, colegi, marinari, institut, absolvit
 

Președintele României a sărbătorit împlinirea a 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină. 100 de foști colegi marinari au fost oaspeții lui Traian Băsescu, la vila de protocol, de la Neptun. Oaspeții au venit cu buchete de flori pentru prima doamnă și au depănat amintiri din perioada studenției. Organizarea petrecerii aniversare, la vila din stațiunea Neptun, a intrat deja în tradiție. Cu excepția anului trecut, când suspendarea l-a obligat pe șeful statului să se reorienteze și a organizat petrecerea la un restaurant din Constanța.

VOX "- Cum este anul acesta? E mai frumos în oraș, e mai frumos la vila de protocol? – E frumos, ori de câte ori ne vedem sănătoși. – Și florile? – Florile, pentru doamna! Așa e bine, să nu ne ducem cu mâna goală. – Cu ce gânduri veniți în seara asta? – Cu gândul să ne vedem și la 100 de ani."

Petrecerile, care îl au ca amfitrion pe Traian Băsescu, sunt o bună ocazie de depănat amintiri. Politica și treburile țării sunt uitate, pentru câteva ore.

VOX "- Ce așteptări aveți de la petrecere? - Ca de obicei, să ne simțim bine. Nu vă gândiți că facem politică sau mai știu eu ce. Eu sunt apolitic!"

Unii dintre colegii președintelui l-au însoțit pe mare, iar alții i-au fost subordonați, pe vremea când era comandant de navă.

VOX "- Cum era ca și coleg de cameră? - De hangar, pentru că cameră cu 120 de paturi nu mai era cameră. - Cum era, ca și coleg de hangar? - Ghiduș, ca noi toți!"

VOX "Am fost cu dumnealui, cu bricul Mircea, în '74, și am avut, atunci, evenimente, că a fost marea agitată și s-a comportat foarte bine, ca toți ceilalți care au ajuns comandanți."

VOX "Amintirile din școală nu se uită niciodată. Sunt cele mai superbe! - Una mai hazlie! - Adunarea, seara, pentru apel și altele..."

Șeful statului a avut, de data asta, un motiv în plus să facă cinste: reînnoirea brevetului de comandant de navă!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a primit verdict de colaborator al Securității ( 20 Septembrie 2019 )

  Zi neagră, pentru fostul președinte al României, Traian Băsescu! Curtea de Apel București a admis, astăzi, acțiunea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, conform căreia Traian Băsescu a fost colaborator...

 • Virusul West Nile face o nouă victimă ( 13 August 2019 )

  Un nou deces provocat de virusul West Nile! O femeie în vârstă de 64 de ani din județul Buzău a murit, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, din București. Rezultatele analizelor realizate de la Direcția de Sănătate Publică Buzău...

 • Octavian Ursulescu, petrecere aniversară la împlinirea a 72 de ani ( 19 Iulie 2019 )

  Petrecere surpriză la aniversarea a 72 de ani de viață! Cel mai iubit prezentator de spectacole, Octavian Ursulescu, este nu doar un cronicar muzical valoros, dar și un interlocutor alături de care ai putea sta la povești ore în șir.

 • Discrepanțe mari, între cheltuielile și veniturile orășenilor și cele ale românilor de la țară ( 10 Iulie 2019 )

  Diferențele în cazul veniturilor și cheltuielilor românilor de la oraș, față de cei de la țară, sunt tot mai accentuate. Potrivit unui studiu al Institutului Național de Statistică, din salarii identice, o familie care trăiește la țara are o putere...

 • Comandantul pescadorului prins la braconaj, arestat preventiv ( 23 Mai 2019 )

  Comandantul pescadorului prins la braconaj în Marea Neagră a fost arestat preventiv. Marți, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru cei 8 marinari de pe pescadorul turcesc, iar miercuri au fost prezentați judecătorului...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2