Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu a sărbătorit, împreună cu foștii colegi marinari, 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, marina, aniversare, colegi, marinari, institut, absolvit
 

Președintele României a sărbătorit împlinirea a 37 de ani de la absolvirea Institutului de Marină. 100 de foști colegi marinari au fost oaspeții lui Traian Băsescu, la vila de protocol, de la Neptun. Oaspeții au venit cu buchete de flori pentru prima doamnă și au depănat amintiri din perioada studenției. Organizarea petrecerii aniversare, la vila din stațiunea Neptun, a intrat deja în tradiție. Cu excepția anului trecut, când suspendarea l-a obligat pe șeful statului să se reorienteze și a organizat petrecerea la un restaurant din Constanța.

VOX "- Cum este anul acesta? E mai frumos în oraș, e mai frumos la vila de protocol? – E frumos, ori de câte ori ne vedem sănătoși. – Și florile? – Florile, pentru doamna! Așa e bine, să nu ne ducem cu mâna goală. – Cu ce gânduri veniți în seara asta? – Cu gândul să ne vedem și la 100 de ani."

Petrecerile, care îl au ca amfitrion pe Traian Băsescu, sunt o bună ocazie de depănat amintiri. Politica și treburile țării sunt uitate, pentru câteva ore.

VOX "- Ce așteptări aveți de la petrecere? - Ca de obicei, să ne simțim bine. Nu vă gândiți că facem politică sau mai știu eu ce. Eu sunt apolitic!"

Unii dintre colegii președintelui l-au însoțit pe mare, iar alții i-au fost subordonați, pe vremea când era comandant de navă.

VOX "- Cum era ca și coleg de cameră? - De hangar, pentru că cameră cu 120 de paturi nu mai era cameră. - Cum era, ca și coleg de hangar? - Ghiduș, ca noi toți!"

VOX "Am fost cu dumnealui, cu bricul Mircea, în '74, și am avut, atunci, evenimente, că a fost marea agitată și s-a comportat foarte bine, ca toți ceilalți care au ajuns comandanți."

VOX "Amintirile din școală nu se uită niciodată. Sunt cele mai superbe! - Una mai hazlie! - Adunarea, seara, pentru apel și altele..."

Șeful statului a avut, de data asta, un motiv în plus să facă cinste: reînnoirea brevetului de comandant de navă!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Adriana Cotel, numire controversată la conducerea Institutului Clinic Fundeni ( 5 Noiembrie 2019 )

  Numire controversată la conducerea Institutului Clinic Fundeni! Pe ultima sută de metri, Sorina Pintea, ministrul Sănătății în Guvernul Dăncilă, a numit-o manager interimar pe Adriana Cotel. Aceasta a fost președinte...

 • Corina Chiriac, la ceas aniversar ( 26 Octombrie 2019 )

  Sărbătoare în familia Național TV! Realizatoarea emisiunii 'Opriți Timpul', marea noastră artistă Corina Chiriac a împlinit o vârstă rotundă. Corina Chiriac a marcat, de asemenea, și 50 de ani de carieră. 

 • Traian Băsescu a primit verdict de colaborator al Securității ( 20 Septembrie 2019 )

  Zi neagră, pentru fostul președinte al României, Traian Băsescu! Curtea de Apel București a admis, astăzi, acțiunea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității, conform căreia Traian Băsescu a fost colaborator...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2