Date companie
 
 
 
 

Traian Basescu a vorbit despre proteste cu aspirantii la functia de consilier de stat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, proteste, cotroceni, tineri, consilieri, stat
 

Tinerii vor joburi la Cotroceni! 180 de tineri romani, absolvenți ai unor universități din străinătate, s-au prezentat, luni, cu CV-urile la Cotroceni, in urma ofertei de angajare pe posturi de consilieri de stat, lansata de presedintele Traian Basescu, in urma cu o saptamana.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "Sunt gata sa angajez fara concurs, doar pe baza diplomei de absolvire. Asta inseamna un program lejer, vii la 9 si nu stii cand pleci si in care presedintele te poate chema in orice moment sa iti dai cu parerea despre orice lucru din lume sau din tara, ca vrea o idee, ce face cu ea e treaba lui, de multe ori se regasesc ideile in ceea ce eu spun public."

Tinerii care s-au prezentat luni, la Palatul Cotroceni, cu CV-ul în mână, au părăsit sediul Administratiei Prezidentiale dupa circa doua ore, vizibil emotionați. Candidații spun că președintele le-a vorbit despre protestele de strada din ultimele zile.

VOX "A recunoscut decat ca este o miscare sociala, datorita masurii de austeritate impuse . Domnul presedinte a sustinut ca aceste masuri au fost necesare. Fata de alte partide care umblau la bani publici pentru a preveni prostestele."

VOX "S-a vorbit intr-adevar despre sanatate, care este un domeniu cheie si prioritar in Romania. Cu toate acestea, presedintele a precizat ca reformele nu sunt usoare si ca reformele au costuri sociale."

Pana acum, sunt 300 de pretendenți la cele trei posturi de consilier de stat despre care a facut vorbire Traian Basescu. Candidatii vor fi angajați fără concurs, doar pe baza diplomei de absolvent de facultate în străinătate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat ( 12 Martie 2020 )

  Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat, cu doar câteva minute înaintea ședinței de plen a Parlamentului pentru votul de învestire a Guvernului, care trebuia să înceapă la ora 16:00. Președintele Klaus Iohannis...

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2