Date companie
 
 
 
 

Traian Basescu, in vacanta la manastiri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, traian basescu, ccr, referendum
 

Traian Băsescu s-a relaxat câteva zile, în așteptarea deciziei Curții Constituționale. Președintele suspendat și soția lui, Maria, au scăpat de tensiune într-o scurtă vacanță prin mai multe locuri din Covasna, Harghita, Suceava și Maramureș. După vizitele din cele două județe din Ardeal, cuplul și-a continuat periplul la Mănăstirea Prislop din localitatea maramureșeană Borșa, unde a mai fost acum trei ani.

AMBIANȚĂ (plânge Maria Băsescu)

După slujbă, președintele suspendat a ținut și un scurt discurs despre soldații îngropați în cimitirul din curtea mănăstirii.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României: "Orice creștin are dreptul la o rugăciune. Indiferent care a fost misiunea acestor soldați, ei au luptat din ordinul oamenilor politici. Nu ei au fost vinovați cã au fost la o încleștare pe plaiurile astea. Ei sunt creștini și meritã toți o rugăciune."

Băsescu a refuzat să facă declarații pe teme politice.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României: "-In ultimele două zile ati fost pe la mãnãstiri. V-ati rugat si pentru rezultatul de marti de la CCR? -N-aș spune cã a fost în atenția mea chestiunea asta."

În schimb, Traian Băsescu s-a fotografiat cu turiștii.

AMBIANȚĂ (se fotografiaza cu o fetiță îmbrãcatã în marinar) "Ati vãzut? Sunt marinari si la munte."

De la Prislop, președintele suspendat s-a îndreptat spre județul Suceava, de unde este soția sa. Cei doi au mers să se roage la Mãnãstirea Humor. Nici aici Băsescu n-a vorbit despre politică.

AMBIANȚĂ: "Putem sã vã întrebãm și politic ceva? -In Sfântã zi de duminicã?"

La ieșire, președintele suspendat a cedat...

AMBIANȚĂ: "Cel mai mult îi e frică de SUA lui Crin Antonescu. Dacã ti-e fricã de prieteni, e rãu."

Traian Băsescu și soția lui au revenit în București, iar președintele suspendat a mers la sediul său de campanie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 • Noile propuneri de interimari, respinse de președintele Iohannis ( 4 Octombrie 2019 )

  Premierul Viorica Dăncilă nu se lasă intimidată de refuzul președintelui Klaus Iohannis de a accepta numiri de noi miniștri. Ea a pregătit noi propuneri de miniștrii interimari și le-a înaintat către Palatul Cotroceni.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Consultări la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție ( 4 Iunie 2019 )

  Președintele României, Klaus Iohannis a început discuțiile la Cotroceni cu partidele politice, pe tema referendumului pe Justiție. Șeful statului vrea să găsească soluții pentru implementarea rezultatelor referendumului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2