Date companie
 
 
 
 

Traian Basescu, in vacanta la manastiri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, traian basescu, ccr, referendum
 

Traian Băsescu s-a relaxat câteva zile, în așteptarea deciziei Curții Constituționale. Președintele suspendat și soția lui, Maria, au scăpat de tensiune într-o scurtă vacanță prin mai multe locuri din Covasna, Harghita, Suceava și Maramureș. După vizitele din cele două județe din Ardeal, cuplul și-a continuat periplul la Mănăstirea Prislop din localitatea maramureșeană Borșa, unde a mai fost acum trei ani.

AMBIANȚĂ (plânge Maria Băsescu)

După slujbă, președintele suspendat a ținut și un scurt discurs despre soldații îngropați în cimitirul din curtea mănăstirii.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României: "Orice creștin are dreptul la o rugăciune. Indiferent care a fost misiunea acestor soldați, ei au luptat din ordinul oamenilor politici. Nu ei au fost vinovați cã au fost la o încleștare pe plaiurile astea. Ei sunt creștini și meritã toți o rugăciune."

Băsescu a refuzat să facă declarații pe teme politice.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României: "-In ultimele două zile ati fost pe la mãnãstiri. V-ati rugat si pentru rezultatul de marti de la CCR? -N-aș spune cã a fost în atenția mea chestiunea asta."

În schimb, Traian Băsescu s-a fotografiat cu turiștii.

AMBIANȚĂ (se fotografiaza cu o fetiță îmbrãcatã în marinar) "Ati vãzut? Sunt marinari si la munte."

De la Prislop, președintele suspendat s-a îndreptat spre județul Suceava, de unde este soția sa. Cei doi au mers să se roage la Mãnãstirea Humor. Nici aici Băsescu n-a vorbit despre politică.

AMBIANȚĂ: "Putem sã vã întrebãm și politic ceva? -In Sfântã zi de duminicã?"

La ieșire, președintele suspendat a cedat...

AMBIANȚĂ: "Cel mai mult îi e frică de SUA lui Crin Antonescu. Dacã ti-e fricã de prieteni, e rãu."

Traian Băsescu și soția lui au revenit în București, iar președintele suspendat a mers la sediul său de campanie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 • OUG privind starea de alertă, constituțională ( 13 Mai 2020 )

  Victorie a Guvernului, la Curtea Constituțională! Magistrații constituționali au decis, cu majoritate de voturi, că Ordonanța de Urgență privind reglementarea regimului stării de alertă este constituțională.

 • Drepturi și obligații, în cazul anulării vacanțelor din cauza coronavirusului ( 3 Martie 2020 )

  Turiștii care vor să își anuleze vacanțele în zonele care nu se află în carantină din cauza coronavirusului chinezesc NU își vor primi banii înapoi și trebuie să respecte prevederile contractuale. Anunțul a fost făcut de Dragoș...

 • Desemnarea lui Ludovic Orban în funcția de premier, neconstituțională ( 24 Februarie 2020 )

  O nouă lovitură de teatru pe scena politică! Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis.

 • Protest sindical la CCR ( 4 Decembrie 2019 )

  Un nou protest în Capitală! În fața Curții Constituționale au protestat, astăzi, aproximativ 100 de sindicaliști din Blocul Național Sindical. Aceștia au vrut să atragă atenția la OUG 79/2017, subliniind că peste 1 milion de salariați au fost afectați de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2