Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu, la cea de-a doua ediție a Școlii de vară a UNPR

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, mangalia, traian basescu, unpr, Scoala de Vara
 

"Alegând să sprijine stabilitatea țării, prin susținerea guvernării, Uniunea Națională pentru Progresul României și-a creat postamentul solid pentru alegerile viitoare", a declarat președintele Traian Băsescu la școala de vară a UNPR, de la Mangalia.

TRAIAN BÃSESCU, președintele României: "Sunteti partidul care avea orice optiune - este opinia mea - ati optat însã sã serviti interesul national. (...) Nu e usor ca un partid care pleacã de la zero sã opteze pentru varianta grea, pentru varianta care de regulã nu este destinatã sã aducã voturi. Însã cei care si-au fãcut socoteala cã politicienii si partidele care-si asumã trecerea prin crizã sunt condamnate, si-au fãcut o socotealã gresitã".

Băsescu a menționat că românii sunt în situația de a vedea că România nu este prost guvernată.

TRAIAN BÃSESCU, președintele României: "Nu suntem în situatia în care România e prost guvernatã. Toate statele au probleme, poate în scurt timp se va recunoaste cã România a actionat cu un an înaintea lor."

La cea de-a doua ediție a Școlii politice a UNPR, iau parte peste 500 de lideri și membri ai partidului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2