Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu, la serbarea ciobanilor din comuna sibiană Jina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, sibiu, ciobani, serbarea, jina
 

O nouă baie de mulțime, pentru președintele Traian Băsescu. Șeful statului și soția lui, Maria, au participat la o serbare a ciobanilor din comuna sibiană Jina. Cei doi au sosit la destinație cu elicopterul, când festivalul, intitulat "Sus pe muntele din Jina", era deja în toi. Liderul de la Cotroceni a stat de vorbă cu toți cei care au reușit sã treacã de cordonul Serviciului de Protecție și Pază, dar a refuzat să facă vreo declarație politică.

AMBIANȚĂ "Domnu' președinte, haideți aici lângã mine, la umbrã cu doamna Maria!''

Traian Bãsescu a urcat pe scena festivalului, unde a avut o mică problemã...

AMBIANȚĂ "Mulțumesc mult! Stai, cã mi-am pierdut soția! Pânã și pe scenã o pierd!"

Înainte sã coboare de pe scenã, președintele și-a pus din nou clopul pe cap și a fãcut câțiva pași de dans, pe muzicã popularã.

Băsescu nu a apucat sã onoreze invitația localnicilor, la un bulz ciobãnesc, pentru că se aprovizionase deja cu de toate.

TRAIAN BASESCU, președintele României "Vã asigur cã am deja în mașinã brânzã și tot ce-mi trebuie! Da, am de toate! Creșterea animalelor, ne-am obișnuit noi sã spunem: "mã, ciobanii care nu au carte!". E o meserie care se învațã la locul de muncã și prin tradiție. Deci, unul ca mine nu ar putea sã aibã o fermã de oi, însã, cred cã mi-ar plăcea o fermã, în care sã am o livadã cu piersici, cu pruni, cu meri, cu peri."

Traian Băsescu a stat la festivalul de la Jina douã ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2