Date companie
 
 
 
 

Tramvaie de lux, pe străzile municipiului Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, emil boc, tramvai
 

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca au la dispoziție, din acest week-end, un al patrulea tramvai de ultimă generație, produs în Polonia. Prima cursă pe care vehiculul a făcut-o prin Cluj l-a avut la manșă chiar pe primarul Emil Boc. Tramvaiul a costat 1,5 milioane de euro și le oferă călătorilor tot confortul, inclusiv conexiune gratuită la internet.

AMBIANȚĂ (Emil Boc): "Poftim în vagoane! Trage semnalul că se închid ușile. (...) Pentru cine sun? Pe mine nu mă ascultă așa cum vă ascultă pe dumneavoastră. (...) Activăm cartela, apoi pornește. Atenție, se închid ușile!"

După câteva indicații, tramvaiul s-a pus în mișcare.

AMBIANȚĂ (Emil Boc): "Nici nu-i atât de greu. După cum văd, e mai ușor de condus decât o mașină. "

Primăria Cluj-Napoca a semnat, pe 27 martie, contractul de achiziție a 12 tramvaie de la o companie poloneză. Acesta este ultimul contract semnat de fostul primar, Sorin Apostu, arestat pentru fapte de corupție. Licitația de achiziție a tramvaielor a fost urmată de numeroase contestații, deoarece exista suspiciunea că firma poloneză ar fi fost favorizată în detrimentul constructorului de tramvaie din Arad.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2