Date companie
 
 
 
 

Tratamentele victimelor de la Colectiv, asigurate de stat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tratament, roman, victime, stat, colectiv
 

Statul român ar putea plăti tratamentele victimelor incendiului de la Colectiv pe durata întregii vieți a acestora, atât în țară cât și în străinătate. Plenul Senatului a aprobat propunerea legislativă referitoare la acordarea de sprijin financiar cu unanimitate de voturi. După votul din Senat, propunerea va intra în atenția Camerei Deputaților, care este for decizional. Inițiativa legislativă, care aparține unui grup de senatori PNL, USR, ALDE și UDMR, modifică și completează articolului 1 din ordonanța de urgență privind plata tratamentului medical în străinătate al persoanelor a căror stare de sănătate a fost afectată în urma tragediei din clubul Colectiv. Tratamentele pot fi făcute atât în spitale private cat și de stat, la medici și terapeuți independenti, în regim ambulatoriu, sau cu internare și în orice altă formă. Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015. S-a declanșat în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album. În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 65 de persoane, iar circa 200 au fost rănite.


Tratamentele victimelor de la Colectiv, asigurate de stat

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mulți români își doresc schimbarea locului de muncă, anul acesta ( 20 Ianuarie 2020 )

  Schimbarea locului de muncă, în topul priorităților pentru cei mai multi români! Potrivit unui raport publicat de platforma Best Jobs, șase din zece angajați spun că schimbarea locului de muncă se află pe lista obiectivelor pentru acest an.

 • Colectiv: Pedepse grele pentru patroni și funcționari ( 16 Decembrie 2019 )

  4 ani mai târziu au venit condamnările în cazul Colectiv, în urma căruia 64 de tineri și-au pierdut viața. Sentințe grele pentru patronii clublui dar și pentru administratora firmei de artificii sau pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București care au verificat localul, fără a lua măsurile legale în privința respectării normelor de securitate la incendiu.

 • Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor ( 25 Noiembrie 2019 )

  Este Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. În fiecare an, pe 25 noiembrie, este marcată în toată lumea prin manifestații și acte de condamnare a diverselor forme de violență îndreptate asupra femeilor.

 • Silvicultorii se pregătesc de protest ( 25 Octombrie 2019 )

  Sindicaliștii din silvicultură ies în stradă, în semn de protest față de agresiunile cărora le-au căzut victime pădurari! Protestul, organizat de Federația Sindicatelor Silva, va avea loc, marți, 29 octombrie între orele 10-14, la...

 • Noi imagini de la tragedia din Clubul ”Colectiv” ( 24 Octombrie 2019 )

   Imagini șocante de la tragedia din clubul Colectiv, ținute ascunse patru ani, au ieșit la iveală! Scenele care surprind primele minute ale intervenției echipelor Inspectoratului pentu Situații de Urgență au fost filmate...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2