Date companie
 
 
 
 

Trecere de pietoni între copaci, la Tg. Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, targu, jiu, copaci, trecere, pietoni
 

Între copaci! Acolo a fost făcută o trecere de pietoni, în Târgu Jiu. Zebra a fost marcată în grabă pe un asfalt abia turnat, la câțiva pași de sediul primăriei.

VOX "În partea cealalta tot în copac. Păi, nu e bine. Nu știu ce au gândit, dar nu e bine. Vine o mașină și trece, dă imediat și în pom și în om."

VOX "După aceea urmează poate niște săpături. După aia o teavă, un cablu găsim."

VOX "E bine că e pusă, dar nu prea se vede. Acum n-o să tăiem un copac, mai bine mutăm trecerea."

În fața evidenței, reprezentanții administrației locale își recunosc vina.

VOX "Din păcăte, lucrarea a fost făcută în ritm alert și s-a produs această eroare, dar aceasta va fi remediată, ștearsă cea veche și va fi marcată alta nouă, corespunzatoare."

Reprezentanții primăriei au promis că vor remedia situația, dar așteaptă ca ploile să se oprească. Zilele trecute, tot în Târgu-Jiu, muncitorii au făcut săpături pe lângă o mașină uitată în parcarea stadionului. Proprietarul a trebuit să apeleze la un utilaj ca sa scoată autoturismul din mijlocul șantierului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Circulația autoturismelor, restricționată în Capitală, pe timp de weekend ( 29 Mai 2021 )

  Bucureștenii sunt invitați la o plimbare în aer liber, chiar pe carosabil. Pentru un oraș mai puțin poluat, Primăria Capitalei a inițiat proiectul „Străzi deschise". Astfel, marile bulevarde se vor închide pentru șoferi.

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor ( 20 Februarie 2021 )

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 • Percheziții, la hoții de lemne din județul Alba ( 21 Decembrie 2020 )

  Percheziții în județul Alba, la persoane bănuite că au tăiat copaci ilegal. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au descins la 23 de adrese.

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2