Date companie
 
 
 
 

Trei angajați ai spitalului din Roman, acuzați de o pacientă că ar fi violat-o

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, angajati, ancheta, roman, pacienta, brancardier, viol, infirmieri
 

Scandal la Spitalul Municipal de Urgență din Roman! Trei angajați sunt cercetați sub acuzația de viol, după ce o tânără de 20 de ani a reclamat că ar fi fost abuzată sexual chiar în unitatea sanitară. Fata a dat vina la început pe un brancardier, apoi și pe doi infirmieri. Ea spune că, inițial, a primit îngrijiri medicale.

MIRCEA COADĂ, director, Spitalului Municipal Roman "Fiind vorba de o urgenta minora, o spasmofilie, medicul de garda i-a prescris un tratament, pe care femeia l-a primit în decurs de câteva ore cât a stat la centrul de primiri."

Pacienta susține că un brancardier ar fi violat-o in timp ce dormea, iar când s-a trezit, bărbatul era lângă ea în pat, complet dezbrăcat. Alți doi angajați ar fi dus-o apoi într-o altă cameră, unde ar fi agresat-o sexual.

CĂTĂLINA BĂDEANU, purtator de cuvant, I.P.J. Neamț "S-a prezentat o tânara de 20 de ani care a reclamat ca în timp ce se afla în spital persoane necunoscute, angajate în spital au întretinut cu ea raporturi sexuale pe motiv ca aceasta nu se putea apara."

Cei trei salariați se apara spunand că tânăra se afla sub influența alcoolului. În plus, polițiștii spun că, în momentul în care pacienta a depus reclamația la secție, nu prezenta urme de violență fizică. In schimb, raportul medico-legal confirmă consumarea unui act sexual. Ancheta se află acum în plină desfășurare. Dacă se confirma infracțiunea de viol, angajații acuzați riscă pedeapsa cu închisoare de până la 15 ani. In schimb, dacă se demonstrează că tânăra a mințit, ea poate fi acționată în judecată atât de conducerea spitalului, cât și de cei trei bărbați, pentru denunț calomnios.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2