Date companie
 
 
 
 

Trei case din Capitală, mistuite de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, pompieri, incendiu, case, atelier, trei, cizmarie
 

Trei familii bucureștene trăiesc o adevărată dramă, după ce casele lor au fost cuprinse de un incendiu devastator. Flăcările s-au extins rapid, iar până la venirea pompierilor, acoperișurile imobilelor s-au făcut scrum.

VOX "- Ce s-a întâmplat? - Nu știu doamnă ce a făcut, că de acolo a luat focul, a început să ardă scântei și pe urmă a luat și la mine aici. Încă sting la casa noastră. Puneți-vă în locul nostru, în mijlocul iernii să rămâi în mijlocul străzii."

Incendiul a inzbucnit într-un atelier de cizmărie, situat în Sectorul 2 al Capitalei, și s-a extins rapid la casele învecinate. Oamenii de bine au încercat să dea și ei o mână de ajutor, însă fără succes.

VOX "Cineva a sunat de aici din zonă. Eu am venit când deja ardea aici în față. Erau flăcări foarte mari. Am încercat cu câțiva vecini cu zăpadă să stingem."

VOX "Eu am casa exact în spatele lui și mi-o fost frică și mie să nu ia foc casa mea."

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă, însă misiunea le-a fost îngreunată de materialele inflamabile stocate în imobilele respective.

FLORIN GHIOJDOIU, locotenent, I.S.U. București "La sosirea noastră, ardea violent cu flacără deschisă. Am întâmpinat greutăți datorită unei cantități foarte mari de materiale combustibile. Chiar în fața casei, există un aterlier de cizmărie și un garaj auto."

Un bărbat a fost transportat la spital, cu arsuri la mâini și la cap. Autoritățile au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2