Date companie
 
 
 
 

Trei case din Drobeta Turnu Severin, mistuite de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, case, Severin, turnu, drobeta
 

Momente de groază, într-un cartier din Drobeta Turnu Severin! Trei case au fost cuprinse de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă la casele învecinate, care sunt foarte apropiate una de cealaltă. Îngroziți, oamenii au sunat la 112 și au chemat în ajutor pompierii. Unul dintre proprietarii caselor afectate de incendiu susține că focul ar fi pornit de la o căpița de fân aflată în ograda unui vecin.

VOX "- Mi-a ars toată casa! Nu mai am nimic pe sufletul meu. De la ăsta, care i-am făcut reclamație de atâtea ori la poliție și nu i-a făcut nimeni nimic! - De la ce a pornit focul? - De la el, de la paie, că a mirosit toată ziua a coceni arși. - Ce v-a ars? - Casa, ce poate să mai ardă mai mult?"

RAMONA NISTOR, purtător de cuvânt, I.S.U. Mehedinți "Incendiul s-a manifestat, inițial, la o locuință, apoi s-a propagat și la locuințele învecinate. Pagubele sunt mari. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale cu apă și spumă, pentru stingerea incendiului."

ELIODOR MIHUȚ, medic, S.J.A. Mehedinți "Două persoane au făcut atac de panică și valori tensionale foarte mari, pe care le-am rezolvat în timp util."

A fost declanșată o anchetă în acest caz, pentru stabilirea cauzelor incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2