Date companie
 
 
 
 

Trei case din localitatea Comarnic, județul Prahova, au fost mistuite de flacari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, comarnic, pompieri, incendiu, case
 

Incendiu devastator, în localitatea Comarnic, din județul Prahova, unde trei case au fost mistuite de flăcări. Incendiul a izbucnit într-o anexă gospodarească, din cauze înca necunoscute, iar vântul l-a întețit și s-a extins rapid. Pâna la sosirea pompierilor, oamenii au sarit cu galetile cu apa, dar n-au putut opri extinderea incendiului. Ajunși la fața locului, pompierii s-au luptat ore întregi cu flacarile, dar n-au reușit să salveze mai nimic.

VOX "Flacarile pâna în cer. Au sarit oamenii cu galetile, cu ce au putut, da nu s-a putut."

VOX "Ne-am trezit din spate, de la cotetul de gaini ca arde. A luat-o focul, s-a extins încoace imediat si cum s-a extins a început sa arda vâlvataia. Pâna au venit pompierii mai mult de o jumatate de ora s-a extins la jumatate din casa."

VOX "- De la ce a luat foc? - De la vecini si apoi, pâna a strigat si pâna sa ne ducem noi cu galeti cu apa, imediat s-a extins grajdul si de la grajd mi s-a întins la casa si uitati cu ce am ramas. - Nu aț reușit să salvați nimic? – Absolut nimic!"

Intervenția pompierilor a fost îngreunată și de lipsa hidranților în zonă. Pentru alimentarea autospecialelor, pompierii au fost nevoiți să facă mai multe curse, pînă la cea mai apropiată sursă de apă.

SORIN METEA, pompier, Detasamentul de Pompieri Sinaia "S-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la 3 case de locuit. Pe timpul desfasurarii actiunii de interventie nu s-au inregistrat victime."

A fost declanșată o anchetă în acest caz, pentru stabilirea cauzei incendiului. Necazul proprietarilor este cu atât mai mare, cu cât nicio casă dintre cele trei nu era asigurată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2