Date companie
 
 
 
 

Trei case din zona Baba Novac, din Capitalã, afectate de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, case, baba, novac
 

Un puternic incendiu a izbucnit în aceastã dimineațã în zona Baba Novac din Capitalã. Trei case și anexelea cestora au fost afectate de foc. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă, o mașină de descarcerare și o ambulanță. Din cauză că hidranții stradali erau înghețați, la fața locului au intervenit încă două autospeciale. Din declarațiile vecinilor, în locuințe se aflau șase persoane printre care și doi copii, unul de 4 luni și altul de 4 ani. Micuții au fost salvați la timp de un vecin. O persoanã a avut nevoie de îngrijiri medicale dupã ce a fãcut atac de panicã și a fost transportată la Spitalul Sf. Pantelimon, din București. Incendiul s-a manifestat violent, cu flacără deschisă, iar intervenția pompierilor a fost îngreunată, în special din cauza faptului că locuințele erau lipite una de cealaltă, dar și din alte motive.

CLAUDIU CRÃCIUN, pompier "Am intervenit si pentru evacuarea elementelor de risc, si anume trei butelii de aragaz, lucrand totusi cu un mare risc datorita imposibilitatii debransarii de la reteaua electrica."

Duminică, un incendiu asemănător a distrus două case, în cartierul 23 August, din Bucutrești. Și acolo, intervenția popierilor a fost îngreunată din cauza străzilor înguste și a faptului că imobilele sunt lipite unele de altele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 • Proteste, după incendiul de la Matei Balș ( 30 Ianuarie 2021 )

  Protest la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Mai multe persoane s-au adunat, vineri seară, în zona unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirea față de incidentele repetate din sistemul sanitar românesc. Protestatarii au adus cu ei și lumânări pe care le-au aprins în memoria celor cinci pacienți decedați ieri. Totodată, aceștia au cerut demisiile președintelui României Klaus Iohannis și a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat.

 • Cinci pacienți și-au pierdut viața, în urma incendiului de la „Matei Balș” ( 29 Ianuarie 2021 )

  Incendiu cu urmări grave, la Institutul "Matei Balș" din Capitală! Cinci pacienți și-au pierdut viața, iar peste 100 au fost evacuați, unii dintre ei fiind mutați în alte saloane ale spitalului, iar alții fiind transferați la diferite unități medicale din București. Autoritățile continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii tragediei. Aceștia iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și cea a unui scurtcircuit. Șeful statului, Klaus Iohannis, și premierul României, Florin Cîțu, au felicitat rapiditatea intervenției echipajelor de salvare la locul producerii incendiului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2