Date companie
 
 
 
 

Trei deținuți din Galați au ajuns la spital, după ce au fumat o țigară cu etnobotanice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, penitenciar, spital, etnobotanice, detinuti, tigara
 

O țigarã cu etnobotanice a pus la pământ trei deținuți de la Penitenciarul Galați. Bărbații au fost luați cu Salvarea și internați de urgență. Cei trei colegi de celulă au tras pe rând din țigarã și imediat li s-a fãcut rău. Asistentul închisorii și-a dat seama cã nu-i poate trata acolo.

dr. MIHAI POLINCHI, Serviciul de Ambulanțã Galați "Trei bărbați, cu vârste de 25, 28 și 40 de ani, prezentau brusc o stare de agitatie psihomotorie, destul de severă. Li s-au acordat primele îngrijiri. S-a pus problema unei intoxicații voluntare cu substanțe necunoscute!"

Deținuții au ajuns inițial la Spitalul Județean de Urgențã. Ei au fost stabilizați și trimiși, apoi, la Spitalul de Psihiatrie din Galați.

dr. DANIEL NICULESCU, Spitalul de Psihiatrie Galați "- Ce consumaseră? - N-au vrut să spună, au fumat toți trei o țigară. N-au vrut să spună cine le-a dat-o si ce conținea, dar au zis că, după două fumuri, li s-a făcut rău. Au leșinat!"

prin telefon: CRISTIAN ALEXANDRU, director, Penitenciarul Galați "S-au ridicat mucurile de țigări și s-au predat colegilor de la Antidrog, pentru o probă suplimentară!"

Cei trei și-au revenit între timp și s-au întors în penitenciar. Acum, conducerea închisorii încearcã sã afle cum au ajuns țigările cu etnobotanice în celulã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2