Date companie
 
 
 
 

Trei dintre deținuții evadați au fost prinși, al patrulea este căutat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, politia, arest, filtre, detinuti, evadati
 

Județul Cluj este, în continuare, în alertă maximă! Polițiștii îl caută pe ultimul deținut dintre cei patru care au evadat dintr-un spațiu al Poliției clujene, destinat activităților sportive. Ei au desprins un grilaj de fier și, profitând de faptul că agenții erau ocupați să imobilizeze un deținut cu probleme psihice, au fugit. Imediat s-a dat alarma și în cautarea lor au plecat sute de polițiști. Trei dintre evadați au fost prinși între timp, dar al patrulea a reușit să-și piardă urma. Pentru prinderea lui au fost organizate filtre în tot județul Cluj.

AMBIANȚĂ "- Buletinul! Cu cine mai sunteți în mașină? - Poftim? - Buletinul, vă rog frumos!"

Unul dintre deținuți, un tânăr de 16 ani, cercetat pentru mai multe furturi, a fost prins, aseară, în gara din Cluj Napoca. Câteva ore mai târziu, un alt deținut a fost prins tot în zona gării și un altul, chiar în centrul orașului.

AMBIANȚĂ "- În cutia neagră de acolo, ce aveți? - Asta? - Da. - E un frigider, e numai folia pe față. - Am înțeles."

Trei dintre deținuții evadați aseară se aflau în arestul Poliției Cluj pentru furt calificat, iar un al patrulea pentru tentativă de omor. După o noapte întreagă de căutari, polițiștii au pus mâna pe trei dintre evadați, printre care se află și cel mai periculos dintre ei, cercetat pentru tentativă de omor. Cei patru deținuți riscă închisoarea de la 6 luni la 3 ani, pedeapsa pentru săvârșirea infracțiunii de evadare adăugându-se la restul rămas neexecutat din condamnare la data la care au fugit din arest. Cei trei polițiști, care ar fi trebuit să-i supravegheze pe deținuții evadați, sunt cercetați acum pentru neglijență în serviciu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2