Date companie
 
 
 
 

Trei eleve, lovite de mașini chiar pe trecerea de pietoni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, masina, mehedinti, dosar, suceava, accidente, trecere, pietoni, zebra, vatamare, corporala, eleve
 

Trei eleve accidentate grav în două evenimente rutiere parcă trase la indigo! În evenimentele rutiere, unul produs în județul Suceava și altul în Mehedinți, copilele au fost lovite în timp ce traversau strada regulamentar, chiar pe trecerea de pietoni! În primul caz, două eleve de la liceul din comuna Marginea, județul Suceava, se învoiseră de la ore ca să meargă la stomatolog. Ele au fost accidentate grav în timp ce traversau pe zebra din fața liceului.

VOX "Au fost diagnosticate cu traumatism craniocerebral."

La volanul mașinii care le-a lovit se afla un batrân în vârstă de 70 de ani. Bătrânul, cu o stare de sănătate precară din cauza unei fracturi recente la coloană, abia a reușit să coboare din mașină. Totuși, el a declarat că starea sa nu-l împiedică să conducă mașina.

VOX "N-am avut niciun eveniment, de 70 de ani de când sunt, n-am avut nimic."

Al doilea eveniment rutier s-a produs la Strehaia, în județul Mehedinți. O elevă în vârstă de 12 ani terminase cursurile și mergea spre casa, când a fost spulberată de o mașină la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani. Fetița se afla pe trecerea de pietoni, când a fost accidentată. Acum, este în comă, la spital.

VOX "A suferit un traumatism craniocerebral acut închis. Este suspectă de fractură de baza de craniu. Starea fetiței e destul de gravă, fiind în comă."

Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2