Date companie
 
 
 
 

Trei elevi ai Colegiului Tehnic "Radu Negru" din Galați au vandalizat sala de clasă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, elevi, scoli, radu, clasa, negru, violenta, vandalizat, colegiul
 

Un nou caz de violență în școli s-a înregistrat la Colegiul Tehnic "Radu Negru" din Galați, acolo unde, într-o pauză, trei elevi certați cu disciplina au vandalizat mobilierul și avizierele din sala de curs. Pentru ca isprava lor să fie cunoscută de întreaga țară, băieții au filmat totul și au postat clipul pe internet.

VOX "Necula s-a gândit să dea cu pumnul în acel panou. S-a urcat pe bancă, el filma și a dat cu pumnul în el. Și eu m-am gândit să-mi măsor pumnul cu el. Nu știam că sunt filmat."

VOX "Am vrut, așa, să am în telefon. După aia, am vrut să șterg pe moment și el mi-a luat telefonul. După aia, și-a transferat la el și a băgat-o pe youtube. I-am spus să nu o bage pe net, să rămână între noi."

Diriginta celor trei spune că elevii aveau deja nota 7 la purtare. Mai mult, unul dintre ei fusese transferat la Colegiul "Radu Negru", după ce fusese dat afară de la o altă școală, tot din cauza comportamentului inadecvat.

LUMINIȚA BÎNDAR, diriginta elevilor "Mai mult cred că s-au dat mari. Ca să arate ce pot ei și mai ales cu gândul să posteze pe youtube."

DAN FORȚU, director adjunct, Colegiul Tehnic "Radu Negru" "Conform regulamentului de ordine interioară pe care îl avem, vor fi exmatriculați fără drept de înscriere, din Colegiul Tehnic "Radu Negru"."

Cei trei elevi de clasa a XI-a vor pierde anul de studii, iar în toamnă se vor înscrie la un alt liceu, dacă vor fi acceptați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2