Date companie
 
 
 
 

Trei elevi au leșinat în curtea unui liceu din Buzău, după ce au fumat etnobotanice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, buzau, etnobotanice, elevi, liceu
 

Caz grav, la un liceu din Buzău! Trei elevi au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după ce au consumat substanțe etnobotanice. Băieții, care sunt în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman, au leșinat în curtea școlii, chiar în fața colegilor, care speriati au sunat la 112. Până la sosirea echipelor medicale, cei trei elevi au fost cărați pe brațe de câțiva colegi și de gardian, la cabinetul liceului.

AMBIANTĂ "- Acum practic ce se întâmplă? - L-au adus pe el, gardianul."

LENUȚA PÂRLOG, director, Liceul ”Al. Marghiloman” Buzău "- Se presupune, deși de la poliție nu ne-au spus ceva cert, că ar fi tras dintr-o țigară și țigara respectivă a dus la asta. - Entobotanice? - Nu stiu! - Când și unde s-a întâmplat? - În pauză! Noi avem chioșcuri în curtea școlii și, probabil, acolo după ele."

ADRIAN ZOICAN, medic, U.P.U Spitul Județean Buzău "Au fost aduși în această după amiază trei pacienți cu suspiciunea de consum a substantelor de abuz, din care unul cu o stare generală influențată și avea greață și vărsături, ceilalți doi fiind echilibrați. "

Procurorii DIICOT fac cercetari, pentru a descoperi de unde au procurat tinerii substanțele halucinogene.

FLORINA CRUCIANU, comisar șef, I.P.J Buzău "Din primele verificări efectuate de polițiști a existat suspiciunea că problemele medicale ar fi fost din cauza consumului de substanțe interzise. Cazul a fost preluat de DIICOT, Biroul Teritorial Buzău. "

Doi dintre elevi au rămas internați în spital. În functie de rezultatul anchetei, conducerea liceului va stabili sancțiunile pentru cei trei elevi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • A început Evaluarea Națională ( 22 Iunie 2021 )

  Emoții mari, astăzi, pentru viitorii liceeni! Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut prima probă a examenului de Evaluare Națională: cea la limba și literatura română. Elevii au avut de rezolvat două subiecte, cu un total de 16 cerințe. 

 • Festivitate de absolvire a elevilor de-a VIII-a, la Liceul Teoretic Național din București ( 12 Iunie 2021 )

  Momente emoționate, pentru absolvenții clasei a VIII-a din cadrul Liceului Teoretic Național din București! La festivitatea de absolvire au participat elevi, cadre didactice, dar și părinții adolescenților...

 • Elevă agresată de colege, într-un liceu din Timișoara ( 9 Iunie 2021 )

  Caz grav de bullying, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara! O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de către două colege, spre amuzamentul altor adolescenți, care asistau la scenă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2