Date companie
 
 
 
 

Trei elevi au leșinat în curtea unui liceu din Buzău, după ce au fumat etnobotanice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, buzau, etnobotanice, elevi, liceu
 

Caz grav, la un liceu din Buzău! Trei elevi au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după ce au consumat substanțe etnobotanice. Băieții, care sunt în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman, au leșinat în curtea școlii, chiar în fața colegilor, care speriati au sunat la 112. Până la sosirea echipelor medicale, cei trei elevi au fost cărați pe brațe de câțiva colegi și de gardian, la cabinetul liceului.

AMBIANTĂ "- Acum practic ce se întâmplă? - L-au adus pe el, gardianul."

LENUȚA PÂRLOG, director, Liceul ”Al. Marghiloman” Buzău "- Se presupune, deși de la poliție nu ne-au spus ceva cert, că ar fi tras dintr-o țigară și țigara respectivă a dus la asta. - Entobotanice? - Nu stiu! - Când și unde s-a întâmplat? - În pauză! Noi avem chioșcuri în curtea școlii și, probabil, acolo după ele."

ADRIAN ZOICAN, medic, U.P.U Spitul Județean Buzău "Au fost aduși în această după amiază trei pacienți cu suspiciunea de consum a substantelor de abuz, din care unul cu o stare generală influențată și avea greață și vărsături, ceilalți doi fiind echilibrați. "

Procurorii DIICOT fac cercetari, pentru a descoperi de unde au procurat tinerii substanțele halucinogene.

FLORINA CRUCIANU, comisar șef, I.P.J Buzău "Din primele verificări efectuate de polițiști a existat suspiciunea că problemele medicale ar fi fost din cauza consumului de substanțe interzise. Cazul a fost preluat de DIICOT, Biroul Teritorial Buzău. "

Doi dintre elevi au rămas internați în spital. În functie de rezultatul anchetei, conducerea liceului va stabili sancțiunile pentru cei trei elevi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Heliport medical, la Spitalul Universitar de Urgență ( 3 Decembrie 2019 )

  Premieră în București! Un heliport dedicat în totalitate îngrijirii medicale de urgentă a pacientului critic a fost inaugurat, astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. Heliportul a fost amenajat pe acoperișul Blocului Operator Central. 

 • Testele PISA: Analfabetismul funcțional a ajuns la 44% ( 3 Decembrie 2019 )

  Situație îngrijorătoare pentru România! Analfabetismul funcțional în țara noastră a crescut la 44%, de la 39%, acum patru ani. Așa arată testele PISA 2018 - Programul pentru Evaluarea Internațională a Elevilor, dezvoltat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică. Este cel mai slab punctaj înregistrat de România la testele PISA la care a participat, în 2009, 2012, 2015 și 2018, și, totodată cel mai slab rezultat din Uniunea Europeană.

 • Povestea românului Răzvan Popa, specialist în logistică la Médecins Sans Frontières ( 30 Noiembrie 2019 )

  Medicina se face și cu sufletul! O spun cadrele medicale, dar și angajații auxialiari implicați în misiunile umanitare ale organizației Médecins Sans Frontières, cunoscută și sub numele de Medicii fără Frontiere, desfășurate...

 • Profesorul de sport violent, împiedicat să intre în școală ( 26 Noiembrie 2019 )

  Profesorul de sport de la școala din Șanț, județul Bistrița-Năsăud, care a fost condamnat după ce a lovit doi elevi, nu este lăsat să intre în unitatea de învățământ. Părinții protestează încă de luni, față de revenirea cadrului didactic...

 • Lecție de astrofizică pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București ( 25 Noiembrie 2019 )

  Fizica poate fi extrem de captivantă și distractivă! Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 ”Dimitrie Sturdza” din Capitală au avut ocazia să descifreze tainele astrofizicii într-un mod inedit. Ghid le-a fost fizicianul și cercetătorul Cristian Presură.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2