Date companie
 
 
 
 

Trei elevi au leșinat în curtea unui liceu din Buzău, după ce au fumat etnobotanice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, buzau, etnobotanice, elevi, liceu
 

Caz grav, la un liceu din Buzău! Trei elevi au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, după ce au consumat substanțe etnobotanice. Băieții, care sunt în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman, au leșinat în curtea școlii, chiar în fața colegilor, care speriati au sunat la 112. Până la sosirea echipelor medicale, cei trei elevi au fost cărați pe brațe de câțiva colegi și de gardian, la cabinetul liceului.

AMBIANTĂ "- Acum practic ce se întâmplă? - L-au adus pe el, gardianul."

LENUȚA PÂRLOG, director, Liceul ”Al. Marghiloman” Buzău "- Se presupune, deși de la poliție nu ne-au spus ceva cert, că ar fi tras dintr-o țigară și țigara respectivă a dus la asta. - Entobotanice? - Nu stiu! - Când și unde s-a întâmplat? - În pauză! Noi avem chioșcuri în curtea școlii și, probabil, acolo după ele."

ADRIAN ZOICAN, medic, U.P.U Spitul Județean Buzău "Au fost aduși în această după amiază trei pacienți cu suspiciunea de consum a substantelor de abuz, din care unul cu o stare generală influențată și avea greață și vărsături, ceilalți doi fiind echilibrați. "

Procurorii DIICOT fac cercetari, pentru a descoperi de unde au procurat tinerii substanțele halucinogene.

FLORINA CRUCIANU, comisar șef, I.P.J Buzău "Din primele verificări efectuate de polițiști a existat suspiciunea că problemele medicale ar fi fost din cauza consumului de substanțe interzise. Cazul a fost preluat de DIICOT, Biroul Teritorial Buzău. "

Doi dintre elevi au rămas internați în spital. În functie de rezultatul anchetei, conducerea liceului va stabili sancțiunile pentru cei trei elevi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Lucrari originale semnate de Salvador Dali, la muzeul din Buzău ( 23 Septembrie 2020 )

  "Unexpected Dali", o expoziție cu totul deosebită pentru iubitorii de artă, deschisă oficial la Muzeul Judetean Buzău! 150 de lucrări originale semnate de Salvador Dali, cel mai proeminent reprezentant al suprarealismului...

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Condițiile privind desfășurarea noului an școlar, stabilite de Ministerul Educației ( 1 Septembrie 2020 )

  În sfârșit, autoritățile au stabilit condițiile privind începerea anului școlar! Ministrul Educației, Monica Anisie a dat asigurări, astăzi, că a pregătit revenirea elevilor la școală în condiții de siguranță. Ea a precizat...

 • Pacientă rănită, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins ( 30 August 2020 )

  O pacientă de la Spitalul Județean Timișoara a fost rănită în timpul unei investigații imagistice, după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins și a căzut peste ea! Pacienta, în vârstă de 36 de ani, suferise un accident vascular cerebral dar a reușit să se ferească la timp de bucata de aluminiu care a căzut, fiind lovită doar la o mână.

 • Elevii vor intra în școli doar cu declarație semnată de părinți ( 19 August 2020 )

  Elevii vor merge la școală cu declarație semnată de părinți! Începând din 14 septembrie, copiii vor fi primiți la ore doar după ce vor prezenta o declarație pe proprie răspundere, semnată de către părinți, potrivit ghidului cu normele sanitare publicat de Ministerul Sănătății. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2