Date companie
 
 
 
 

Trei escroci bucuresteni, prinsi in flagrant

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : euro, escroci, bucuresteni, flagrant, curs, valutar
 

Un truc bine pus la punct de o un grup de trei escroci a creat pagube de zeci de mii de euro. Bucurestenii care au cazut in plasa escrocilor au pierdut si cate 1000 de euro de persoana. La prima vedere, escrocii pareau oameni cinstiti. Ei se învârteau în jurul bãncilor si caselor de schimb valutar, unde racolau clienti mai în vârstã, carora le ofereau un curs valutar mai atractiv decat cel afisat de institutiile financiare. Oamenii, de buna credinta, le dãdeau bancnote de euro, pe care hotii îi schimbau în lei. Dupã ce clientii numãrau banii, într-un moment de neatentie, escrocii schimbau fisicul.

VOX "Introduc fisicul lui aici si dau sã scot mâna. Când eu o scot, el îsi introduce mâna lui. Eu îi spun: domnule, nu e frumos sã bagi mâna în poseta unei doamne. Atunci, el justificã cã i-a apãsat ca sã nu îi pierd."

Asa a fost pãcãlitã femeia. În loc de 4.200 de lei, s-a ales cu doar 158 de lei. Dupã douã luni de filaj, cei trei indivizi au fost prinsi în flagrant.

MIHAI MANU, comisar sef, S.I.C. "S-a trecut la imobilizarea acestora si conducerea lor la sectia de politie. Cei trei sunt cercetati pentru fapta de înselãciune."

Victima, care trebuia sã achite cu cei o mie de euro o ratã la bancã, si-a recuperat banii, cu ajutorul Politiei. Acum, suspectii sunt cercetati in stare de arest preventiv.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2