Date companie
 
 
 
 

Trei morți și șase oameni în stare foarte gravă, în urma intoxicării cu alcool metilic

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : morti, spital, alcool, calarasi, intoxicati, stare, grava, dragalina, metilic
 

Un nou deces în cazul intoxicării cu alcool metiilic și o altă persoană a ajuns la spital, în stare gravă! Oficial, bilanțul se ridică la 3 morți, iar șase persoane sunt în stare gravă la spital, patru dintre ei fiind în comă. Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale persoanelor aflate în comă profundă, care au fost puse pe dializă. Între timp, la Dragalina, în județul Călărași, o anchetă de amploare este în desfășurare. Zeci de persoane au fost audiate până în prezent. Deși primele decese s-au produs în urmă cu două zile, sătenii continuă să bea substanța toxică de contrabandă. Acum, autoritățile încearcă să-i convingă pe localnici să nu mai consume nicio băutură suspectă.

MARIAN STANCIU, primar, com. Dragalina, jud. Călărași "- Aseară, am mai depistat două persoane care au consumat băuturi alcoolice. Din informațiile pe care le avem, aceștia au consumat acasă. Și una dintre persoane a ajuns în stare gravă la spital, la București."

AMBIANȚĂ polițist local cu un sătean: "- Să nu se mai consume băuturi. În caz că beți, să fie îmbuteliată. - Asta este pentru prevenirea... - Da, să nu se mai întâmple!"

VOX femeie: "- Să evitați pe tot posibilul! - Da, să evite toți, să nu mai facă ce-a făcut aștia. Să evite că, uite, unii mor, alții, vai de capul lor! - Luăm sticla de jumătate de țuică, că e mai ieftină. Decât să dau 70, acolo, mai bine 25, aici. Nu îmbuteliată, nu nimic. Nu!"

Potrivit primelor informații, câteva persoane de etnie romă au furat alcoolul metilic dintr-un vagon și l-au vândut, mai apoi, ca băutură bună de consum. Magazinul care a vândut băutura toxică a fost închis de poliție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2