Date companie
 
 
 
 

Trei morti si trei raniti, intr-un accident produs pe drumul dintre Timisoara si Moravita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, director, tineri, mortal, drumul, accidentat, moldomin, chisarau, moravita
 

Directorul Moldomin Moldova Nouă, Iacob Chișărău, trăiește un adevărat coșmar, după ce a accidentat mortal trei tineri, în vârstă de 20 de ani, și a băgat în spital alte trei persoane. Bărbatul, care ocupă și funcția de vicepreședinte al filialei locale a PD-L, s-a angajat într-o depășire riscantă, pe drumul care leagă Timișoara de Moravița, și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

VOX "A venit jeepul ãsta, a iesit în depãsire, aici, si i-a prins pe bãietii care veneau din sens invers. Nu, nu am mai vãzut asa cu trei morti..."

ARCADE LISICI, Serviciul de Descarcerare "Am gãsit patru victime încarcerate, din care trei erau deja decedate. Pentru scoaterea uneia dintre victime a fost nevoie de interventia noastrã."

MĂDĂLINA MEZDREA, I.P.J. Timiș "Politistii efectueazã în continuare cercetãri pentru stabilirea în concret a cauzei producerii accidentului."

În urma accidentului, circulația a fost blocată aproape două ore, pe ambele sensuri, iar cozile de mașini s-au întins pe mai bine de cinci kilometri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2