Date companie
 
 
 
 

Trei muncitori, îngropați de vii de un mal de pământ, la Drobeta-Turnu Severin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, muncitori, mal de pamant
 

Tragic accident de muncă la Drobeta-Turnu Severin! Un bărbat de 50 de ani și-a găsit sfârșitul sub un mal de pământ, care s-a surpat peste el și peste alți doi colegi. Cei trei muncitori săpau la un șanț pentru canalizare, adânc de trei metri. Malul, care nu era asigurat, a căzut peste ei. Pompierii s-au străduit o oră și jumătate să-i scoată la suprafață pe cei trei muncitori. Doi dintre ei au fost salvați. Pentru al treilea, acoperit în întregime de pământ, nu s-a mai putut face nimic.

AMBIANȚĂ (scot un muncitor)

VOX: "26 de subofițeri au lucrat efectiv dând cu lopata, cu mâinile, cu ce au putut. Două au fost scoase conștiente și transportate la UPU. Cea de a treia a fost găsită sub a două victimă, rămâne ca Serviciul de Ambulanță să constate decesul."

AMBIANȚĂ: "Ați închis șantierul? Temporal este oprită lucrarea."

Inspectorii de muncă au ajuns si ei la locul tragediei.

VOX: "Este o lucrare pentru noul cartier de canalizare de pe serpentina roșilor. Ce adâncime avea? În jur de trei metri."

VOX: "Nu era normal să fie asigurată lucrarea? Era, dar cu inginerul lângă ei, cinci minute de neatenție pentru moment, nu au tras sprijinirile după ei și s-a întâmplat necazul."

Cei doi muncitori care au scăpat cu viață sunt în stare stabilă la spital. Cazul este anchetat acum de autorități, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului de muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2