Date companie
 
 
 
 

Trei oameni, împușcați lângă un supermarket din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, militari, raniti, politia, spital, atac, agresor, cartier, pistol, supermarket, femeie, barbat, urmarire, armat, bile, impuscati
 

Al doilea atac armat, în doar 24 de ore, în Capitală! Trei oameni au fost împușcați. Potrivit coordonatorului S.M.U.R.D. București, Bogdan Oprița, una dintre victime are o plagă abdominală, iar celelalte două sunt rănite la cap și la gât. Totul a început de la un incident aparent banal. Cele trei victime și autorul atacului se cunoșteau și chiar locuiesc în același bloc. Vecinii s-au luat la ceartă în timp ce stăteau la coadă într-un hipermarket din cartierul Militari și au continuat afară. La un moment dat, unul dintre ei a scos un pistol și a tras, rănind doi bărbați și o femeie. Atacatorul a fost identificat de polițiști și este dat în urmărire generală.

AMBIANTA "- V-a împușcat cineva? - Da! - Cine a tras? - Niște..."

VOX "- Am vrut să aplanez treaba și am fost împușcat. - De cine? - De Toma!"

VOX "- Băiatul lui Toma, cunoscut ca ce? - Ca interlop. - A mai avut probleme cu legea? - Da! A fost o altercație în magazin. Când a ieșit, i-a pus pistolul in ochi și a împușcat-o, plus alte persoane. - Câte focuri de armă? - Cel puțin trei."

Una dintre tinere are o plagă împușcată în dreptul ochiului și, potrivit medicilor, și-ar putea pierde globul ocular. Polițiștii spun că agresorul a tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

CRISTIAN-ION SIMION, comisar sef, Sectia 20, București "A avut loc un un incident in urma unui conflict spontan intre doua doamne, s-au tras mai multe focuri de arma, e vb de o arma cu bile de cauciuc."

Femeia, în vârstă de 23 de ani, rănită la ochi și bărbatul rănit la gât au fost transportați la Spitalul Universitar, iar celălalt bărbat, care s-a ales cu o plagă în abdomen, este internat la Spitalul Elias.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2