Date companie
 
 
 
 

Trei oameni salvați de la înec, pe lacul Snagov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : urgenta, barbati, salvare, Ilfov, barca, inspectorat, localnici, situatii, lacul, Snagov, inec
 

Operațiune de salvare riscantă, pe Lacul Snagov! Un bătrân de 79 de ani a fost la un pas de înec, după ce s-a aventurat pe lacul acoperit cu gheață. Doi tineri i-au sărit în ajutor, dar gheața a cedat, iar cei trei bărbați au căzut în apă.

VARAHIIL BĂNĂȚEANU, stareț, mănăstirea Snagov "Băiatul care lucra cu mine la solar a zis: ”părinte, cineva zbiară acolo, merg să vedem”. Pe urmă, a zis: ”e unul în gheață, eu merg să îl scot”."

Localnicii au alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ilfov, însă, până la venirea scafandrilor, au reușit să salveze doi bărbați. Oamenii au împins o barcă, pe care au legat-o de mal, pentru a-i putea recupera.

VOX "Un băiat dădea, înota, dar se rupea gheața, altfel, dacă nu aveam barca, nu se putea ajunge."

Al treilea bărbat a fost salvat de scafandrii I.S.U..Doi dintre cei care au fost prinși între ghețuri au fost transportați la spital. Autoritățile atrag atenția tuturor să nu se aventureze pe lacurile încă înghețate, pentru că își pun viața în pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2