Date companie
 
 
 
 

Trei persoane, printre care si un copil de nouă ani, au căzut într-un lac după ce gheața s-a rupt

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, prahova, lac
 

La un pas de moarte! Trei persoane, printre care și un copil de nouă ani, au căzut într-un lac din județul Prahova după ce gheața s-a rupt. Copilul se plimba împreună cu mama sa pe pontonul de pe marginea lacului. Însă, la un moment dat a luat-o la fugă pe lacul înghețat. Într-o fracțiune de secundă, gheața de sub el s-a spart, iar copilul a căzut în apă. Femeia disperată a plecat după el, dar a căzut și ea sub gheață. Un martor care i-a văzut le-a sărit în ajutor, dar și el a pățit același lucru. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum omul se apropie de copcă, se așează pe burtă și ține copilul la suprafață. Gheața se rupe însă și sub el. O bătrână care era prin zonă a văzut tot și a încercat și ea să îi ajute cum a putut.

VOX, bătrană: "Un copil a intrat în apă și s-a rupt gheața cu el și a intrat acolo, a intrat un om și s-a rupt gheața și cu el și apoi mi-a cerut sfoara, eu nu am avut, dar am dat telefon la salvare, la pompieri."

La fata locului au venit imediat pompierii cu o barcă pneumatică, dar și un echipaj de ambulanță.

VOX, pompier: "La locul intervenției am constatat că trei persoane erau căzute în lacul bisericii, am acționat pentru salvarea tuturor persoanelor."


VOX, reprezentant ambulanță: "Au fost scoși de pompieri și femeia și copilul și bărbatul; i-am transportat pe toți trei la spital. Copilul și tânărul de 31 de ani sunt conștienti și matușa sunt conștienti, toți trei cu hipotermie ușoară."

Acum, cei trei sunt în afara oricărui pericol.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2