Date companie
 
 
 
 

Trei rețele de traficanți de steroizi, destructurate de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : audieri, traficanti, politisti, perchezitii, steroizi
 

Percheziții la traficanții de steroizi! Polițiștii au descins în București și în județele Argeș, Călărași, Iași, Sălaj, Bihor ș Timiș, la domiciliile a 22 de persoane suspectate că fac parte din trei rețele care se ocupă cu fabricarea și comercializarea substanțelor interzise, atât în România, cât și în străinătate. Suspecții au fost duși la audieri în București.

AMBIANȚĂ "- Cui vindeați medicamentele? - Sunt chemat doar pentru declarații. - Unde trebuiau să ajungă, în țară sau în străinătate? De unde luai medicamentele?"

CRISTIAN TUDOSE, avocat "- Deținere de substanțe interzise. - Și clientul ce v-a spus? - Nu prea am stat de vorba cu dumnealui."

Cercetările sunt coordonate de Direcția de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Prejudiciul cauzat de rețeaua destructurată de polițiști depășește un milion de lei. Potrivit medicilor, substanțele care cresc artificial rezistența la efort și masa musculară sunt extrem de periculoase pentru organism și se găsesc doar pe piața neagră. Prețurile mici, între câteva zeci de lei până la câteva sute de lei, sunt tentante pentru cei care îsi doresc un corp de invidiat, însă riscurile sunt enorme. În acest an, în România, mai mulți tineri culturiști care luau steroizi au murit. Unul a decedat chiar în sala de antrenament. Cercetările în acest caz de amploare continuă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2