Date companie
 
 
 
 

Trei timișoreni au furat cârnați și oale, din depozitele unor magazine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, arme, timisoara, barbati, dosar, magazin, carnati, penal, furat, oale, albe
 

Au plecat la furat de cârnați și oale, înarmați cu săbii și topoare! Este isprava a trei bărbați din Timișoara, care au fost prinși de polițiști înainte să apuce să se înfrupte din pradă.

AMBIANȚĂ "- Până la urmă ce ați furat? - Nu se vede? Uitați! - Mâncare sau ce? - Uitați!"

Joi noaptea, cei trei au dărâmat un zid și au pătruns într-o curte unde erau mai multe magazii. Au spart ușile cu topoarele și au furat ce le-a picat în mână.

VOX "- Au spart, erau vreo trei inși, au intrat. Mi-au spart magazinul și încă două dincoace. - I-ați văzut? Ce știți de ei? - Camera video de sus i-a depistat. Erau trei persoane și Poliția de la Timișoara i-a depistat azi dimineață."

Cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și a unui cîine special antrenat pentru prinderea infractorilor, polțiștii au luat imediat urma suspecților. Aceștia au fost găsiți în locuințele lor, în imediata apropiere a magazinului spart.

ANCUȚA MORARIU, purtător de cuvânt, I.P.J. Timiș "Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile a trei bărbați, suspectați de furturi din societăți comerciale, în cursul nopții trecute. În urma perchezițiilor, s-au găsit trei arme albe: un topor și săbii artizanale!"

Pe numele suspecților au fost întocmite dosare penale. Oamenii legii trebuie să stabilească și dacă cei trei indivizi au comis și alte spargeri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2