Date companie
 
 
 
 

Trei tineri au fost prinși cu droguri în mașină, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, masina, dosar, droguri, politisti, tineri, penal, canabis
 

Prinși cu droguri în mașină, după ce au trecut pe roșu! Trei tineri au fost depistați de polițiști în Piața Universității din Capitală cu câteva zeci de grame de canabis asupra lor. Cei trei se aflau într-o mașină și au trecut pe culoarea roșie, moment în care au fost opriți de polițiștii de la Rutieră. Unul dintre ei a încercat sa fugă, dar a fost imobilizat. Tinerii le-au spus polițiștilor că drogurile erau destinate exclusiv consumului propriu.

AMBIANȚĂ  "- Ce făceai cu drogurile? - Le consumam, le consumam. - Măi, ești cam vesel! Te-a prins poliția! - Păi, dacă îmi place?! - Ce făceai cu iarba aia după tine? - O fumam!"

VOX "După ce conducătorul auto a prezentat documentele, din interior ieșea un miros foarte înțepător specific substanțelor interzise. Pasagerul din dreapta-spate a coborât, având în mână o pungă transparentă, a fugit, polițistul a fugit după el și a reușit să îl prindă."

Pe numele celor trei tineri a fost întocmit dosar penal. Ei riscă pedeapsa cu închisoarea, de la 2, la 7 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2