Date companie
 
 
 
 

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, spital, masina, tulcea, dosar, tineri, cap, pod
 

Trei tineri din Tulcea au scapat ca prin minune cu viață dintr-un accident în care mașina în care se aflau s-a făcut praf! Autoturismul în care se aflau tinerii a intrat într-un cap de pod și bucăți din acesta s-au răspândit peste tot. În urma impactului puternic, ocupanții mașinii au fost proiectați prin parbriz și prin geamurile laterale.

CRISTIAN PAPUC, plutonier, I.S.U. Tulcea "Nu a fost nevoie de descarcerare, ocupanții autoturismului fiind preluați de către serviciul de ambulanță și S.M.U.R.D.."

NICOLAE RADU SICINSKI, medic "Mare noroc au avut! Politraumatisme prin accident rutier, stabili hemodinamic. Noi i-am stabilizat, mergem cu ei spre unitatea de primiri urgență a spitalului de urgență."

Tânărul în vârstă de 22 de ani, aflat la volan, își luase doi prieteni la o plimbare cu mașina. A călcat însă prea tare pedala de accelerație, în condițiile în care șoseaua era umedă. În timpul unei depășiri, șoferul lipsit de experiență a pierdut controlul mașinii și a intrat cu toată viteza în capul de pod.

VOX "- Se plimbau. - Nu voiau sa mearga undeva anume? - Nu, nu. - N-a consumat cumva soferul alcool? - N-a consumat "

AUREL LEFTERACHE, comisar, Serviciul Poliție Rutieră Tulcea "Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum. În urma accidentului au rezultat trei victime, tineri."

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și distrugere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2