Date companie
 
 
 
 

Trei tineri blocați într-o râpă, salvați de salvamontiști și pompieri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, deva, tineri, salvamontisti, caini, rapa, salvati
 

Operațiune spectaculoasă de salvare, în Deva! Trei tineri care au încercat să-și salveze câinii ajunși într-o râpă adâncă de 100 de metri, formată în zona fostei exploatări miniere a orașului, au rămas blocați acolo. Când au văzut că nu mai pot ieși la suprafață, tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, au cerut ajutor la 112. Pentru salvarea lor au intervenit pompierii, salvamontiștii și membrii unui club off-road.

AMBIANȚĂ "Alooo, fluieră, vezi că e hău mare acolo."

După ce i-au localizat, salvatorii i-au scos la suprafață cu ajutorul corzilor.

AMBIANȚĂ "E un motiv în plus să cred în autoritățile române. Vă spun sincer!"

MIRCEA OROS, paramedic, S.M.U.R.D. "O intervenție mai deosebită care a constat în extragerea a trei persoane blocate într-o grotă."

ANEMONA DODA, purtător de cuvânt, I.S.U Hunedoara "Se aflau într-o zonă cu o pantă destul de pronunțată, nu a fost vorba de un perete abrupt. Era o pantă destul de înclinată. Ei au rămas blocați, nu au putut nici să înainteze și nici să se mai întoarcă pe drumul de pe care veniseră."

Cei trei le-au povestit salvatorilor că au fost nevoiți să caute câinii care fugiseră în râpă și, după ce i-au găsit, nu au mai reușit să iasă la suprafață. Din fericire, niciunul nu a fost rănit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Un bărbat a fost înjunghiat chiar sub privirile amuzate ale trecătorilor, la Deva ( 10 Iunie 2021 )

  Caz șocant, la Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat în plină stradă, sub privirile impasibile și chiar amuzate ale trecătorilor. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoțional.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 • Acoperișul Palatului Administrativ din Suceava, mistuit de incendiu ( 6 Martie 2021 )

  Palatul Administrativ din Suceava, în flăcări! Incendiul a izbucnit, sâmbătă dimineață, la acoperișul edificiului administrativ. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava a început cu stângul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2