Date companie
 
 
 
 

Trei tineri bucureșteni, în arestul Poliției, dupã ce au furat 10.000 de lei din casa unor bãtrâni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, hoti, ploiesti, tineri, gaze, batrani, furat
 

Trei tineri din Capitalã au ajuns în arestul Poliției, dupã ce au furat zece mii de lei din casa unor bãtrâni din Ploiesti. Doi bãieti si o fatã sunau la usile oamenilor si spuneau cã sunt de la Gaze. Dupã ce reuseau sã pãtrundã în locuintã, furau bani si alte bunuri de pret. Cei trei au operat în Ploiești, dar și în București. Ei au fost prinși de polițiștii bucureșteni pe DN1, la Bãrcãnești, în momentul în care încercau sã fugã din Ploiesti.

AMBIANTÃ "- De ce ati venit? - Sã dau o iscãliturã. - Pãi vã aduceau cu cãtușe pentru o iscãliturã? - Da."

Potrivit politistilor, unul dintre tineri intra în casã și spunea cã este de la Gaze. În timp ce individul îl ținea de vorbă pe proprietar, cel de-al doilea bãrbat și fata furau din locuințã bunuri de valoare și bani.

AMBIANTÃ "- Cum ati intrat în locuintã? - Nu am intrat, doamna! - Câți bani ați furat? - Nu am furat bani, am venit sa cumpar o mașină de la Ploiești și cred că e o eroare. Se va rezolva."

VOX "Aveau ca mod de operare accesul in locuinta bãtrânilor. Profitând de naivitatea acestora se dãdeau drept lucrãtori de la gaze. În masina lor au fost gasiti bani sustrasi, dar si un cutit si o macetã."

Bãtrânii din Ploiesti, care au fost jefuiti de cei trei hoti si-au recuperat banii.

DANIEL RADU, purtãtor de cuvânt, I.J.P. Prahova "Împreunã cu colegii de la Poliția Capitalei s-a reușit oprirea acestora în trafic și mobilizarea lor, dupã care au fost condusi la sediul poliției pentru continuarea cercetãrilor."

Polițiștii ploieșteni trebuie să stabilească, acum, din câte locuințe au mai furat cei trei tineri, în Ploiești și toate detaliile privind furturile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2