Date companie
 
 
 
 

Trei tineri din Capitală, prinși drogați la volan

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, politia, tineri, rutiera, soferi, antidrog, razia, stupefiante
 

Razia declanșată în Capitală de Poliția Rutieră în colaborare cu Agenția Națională Antidrog a condus la prinderea a trei tineri, aflați la volan sub influența stupefiantelor. Cei trei s-au ales cu dosare penale. Deși testele au ieșit pozitive, șoferii spun că n-au consumat nimic.

VOX "- Cum îți explici că la aceste teste iese ceva? - Nu îmi explic nimic, aștept proba analizelor. Nu cred în așa ceva!"

ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, B.P.R. București "S-a acționat în mai multe puncte din Capitală, iar în cartierul Ferentari, la doar o oră de la începutul acțiunii, au fost depistați trei șoferi care conduceau sub influența drogurilor. Aceștia nu au recunoscut chiar după ce s-a finalizat testul, lucru care denotă pericolul social destul de ridicat."

VOX "Îl cunosc de 10 ani. Nu știu să fi pus gura pe ceva în viața lui, în afară de, ca orice om, mai bei ceva, mai alea!"

Tinerii au fost conduși la Institutul de Medicină Legală, pentru recoltarea de probe biologice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2