Date companie
 
 
 
 

Trei tineri, răniți într-un accident produs în Buzău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : raniti, buzau, tineri, autobuz, prioritate
 

Tineri răniți într-un accident rutier produs în Buzău. Potrivit martorilor, șoferul mașinii în care se aflau aceștia a ieșit de pe o stradă secundară și nu a acordat prioritate unui autobuz care tocmai plecase din stație. În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre. Accidentul s-a produs chiar lângă Spitalul Județean de Urgență Buzău.

VOX "- De unde a venit mașina asta? - De la spital, de acolo. - Și nu l-ați văzut? - Cum să-l văd dacă a intrat în mine? - Aveați pasageri? - Nu."

VOX "Șoferul este foarte speriat, chiar traumatizat. Mi-a spus că dumnealui doar ce a plecat din stație, iar din drumul secundar a venit cu viteză acest Golf, care a intrat în partea dreaptă a lui și l-a aruncat în magazin. A încercat să îl evite și a intrat în magazin."

A fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare, pentru a-i scoate pe cei trei tineri din automobilul în care se aflau. Imediat au fost duși la spital, pentru îngrijiri medicale.

VOX "Evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de trecere a autovehiculelor care au acest drept. Un tânăr de 25 de ani din Sărulești aflat la volanul unei mașini nu a acordat prioritate unui autobuz care circula regulamentar."

În autobuz se aflau șoferul și un pasager, însă niciunul nu a fost rănit. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului. Pe numele șoferului automobilului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 • Autobuz în flăcări ( 30 Decembrie 2019 )

  Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. 

 • Pespective de angajare, după încheierea studiilor ( 20 Noiembrie 2019 )

  Găsirea unui loc de muncă în România, după terminarea studiilor, depinde de regiune. Astfel, în țara noastră, se observă o împărțire. Una în care tinerii au perspective de angajare, iar cealaltă în care doar jumătate dintre cei...

 • Noi imagini de la tragedia din Clubul ”Colectiv” ( 24 Octombrie 2019 )

   Imagini șocante de la tragedia din clubul Colectiv, ținute ascunse patru ani, au ieșit la iveală! Scenele care surprind primele minute ale intervenției echipelor Inspectoratului pentu Situații de Urgență au fost filmate...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2