Date companie
 
 
 
 

Trei tone de artificii și petarde ilegale, confiscate în Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, dosar, politisti, craciun, materiale, artificii, penal, confiscate, petarde, pirotehnice, explozive, obiecte
 

Cu cinci săptămâni înainte de Sărbătorile de iarnă, polițiștii sunt cu ochii pe cei care vor să comercializeze luna viitoare artificii și petarde. Oamenii legii din Timișoara au confiscat trei tone de obiecte pirotehnice, depozitate într-o locuință privată, închiriată de un bărbat. Petardele și artificiile, în valoare de aproape 10.000 de euro, urmau să fie vândute la negru, înainte de Crăciun.

AMBIANȚĂ "Asta e o baterie de 49 de focuri. Deci asta, asta, e o baterie de 19 focuri, ãștia sunt niște fluturași la care le dai foc jos, sar în sus și explodeazã. Riscul e mare! Dacã explodeazã cele trei tone, riscul e mare."

Deținătorul obiectelor pirotehnice spune că are acte pentru întreaga marfă, dar nu a putut să le prezinte polițiștilor de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

MĂDĂLINA MEZDREA, purtător de cuvânt,  I.P.J. Timiș "În urma verificãrilor s-a stabilit cã, pentru materialele respective, nu existã autorizație legalã eliberatã de I.T.M. și Poliție."

Toate petardele și artificiile provin din Polonia. Deținătorul se va alege cu dosar penal pentru nerespectarea regimului materialelor explozive.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2