Date companie
 
 
 
 

Troiene de doi metri și ger de crapă pietrele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, rutier, vant, meteorologi, zapada, ger, aerian, feroviar, troiene, porturi
 

Ninsoarea s-a oprit în județul Brăila, iar oamenii depun eforturi disperate pentru a-și elibera gospodăriile de sub nămeți. La Făurei, zăpada troienită trece peste garduri, iar utilajele lucrează fără oprire.

IONEL VOINEA, primar, Făurei "Am asigurat accesul la drumul județean, căi de comunicație, spital, centre de aprovizionare. De aici încolo, corectăm efectele viscolului."

VOX "- Câți ani aveți? - 88. - Și mai dați la lopată? - Păi, ce să fac?"

VOX "A fost greu! Am dat la lopată, la animale. Îngheață apa."

Meteorologii anunță vreme geroasă, în toată țara, până vineri la ora 10.00. Temperaturile minime vor coborî, în unele zone, sub minus 25 de grade. La noapte și în cursul zilei de miercuri, vântul va avea intensificări temporare în sudul Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei și Dobrogea, cu rafale de până la 40-50 de kilometri pe oră. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră a fost reluată, în condiții de iarnă, pe toate tronsoanele autostrăzii A2, dar 17 drumuri naționale rămân închise circulației. Și traficul feroviar este afectat. CFR Călători a anunțat că, marți, au fost anulate 21 de trenuri. Cele mai multe probleme se înregistrează pe relația Buzău - Făurei - Galați. Sunt, însă, și vești bune. Toate porturile de la Marea Neagră au fost redeschise. Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară normal, în condiții de iarnă. Aeronavele au, însă, întârzieri, la decolare, între 30 de minute și o oră, din cauza operațiunilor de degivrare.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2