Date companie
 
 
 
 

Troleibuz în flăcări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : flacari, troleibuz
 

Un troleibuz a fost cuprins de flăcări în centrul Capitalei! Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, cu ambulanța SMURD și o descarcerare, pe Bulevardul Lascăr Catargiu din București, unde a izbucnit un incendiu la un troleibuz. Nu sunt raportate victime. În vehicul era doar o pasageră și șoferul, care au ieșit fără să fie răniți. Martorii spun că inițial au văzut fum la partea de sus a troleibuzului, iar șoferul a încercat să stingă flăcările cu extinctorul însă flăcările s-au extins rapid.

AMBIANȚĂ 

Contactat de redacția Național Tv, noul director STB, Alexandru-Hazem Kansou, a declar că momentan cauza incendiului este necunoscută, însă cel mai probabil este ca totul să se fi petrecut de la un scurtcircuit.

ALEXANDRU HAZEM, director general STB

”La prima vedere pare că ar fi un scurtcircuit, asta ne-au spus și cei de la pompieri și cei de la comisia noastră tehnică pe partea electrică. Este vorba despre un troleibuz pe linia 85, rula zona Lascăr Catargiu. La momentul producerii incendiului era o singură pasageră, pare ar fi un scurtcircuit pe partea electrică.”

Și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat imediat. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu troleibuzul în flăcări, spunând că speră ca toți cei care „blochează intenționat licitațiile pentru achiziția de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul orașului”. Troleibuzul care a luat foc în această dimineață are o vechime de zece ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Autobuz în flăcări ( 30 Decembrie 2019 )

  Momente de groază pentru mai mulți craioveni! Autobuzul în care se aflau a luat foc în plină stradă. La momentul izbucnirii flăcărilor, în autobuz se aflau opt pasageri, precum și șoferul acestuia. 

 • Barcă în flăcări, la intrarea în portul turistic din Eforie Nord ( 14 Iulie 2019 )

  Panică la Eforie Nord! O barcă a luat foc, sâmbătă seară, la intrarea în portul turistic. Proprietarul a sărit în apă pentru a se salva. Martorii povestesc că au văzut flăcări mari care ieșeau din compartimentul motor.

 • Incendiu la o clădire a Facultății de Mecanică din Craiova, stins după patru ore ( 9 Aprilie 2018 )

  Incendiu violent la Facultatea de Mecanică din Craiova! Flăcările au cuprins mansarda clădirii în care se află laboratoarele Catedrei de autovehicule rutiere. Pompierii au sosit imediat, cu cinci autospeciale cu apă și spumă. 

 • Copii răniți în incendiu ( 22 Februarie 2018 )

  Clipe de groază pentru o familie cu doi copii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în comuna Bobâlna, județul Cluj. Incendiul a izbucnit în momentul în care tatăl copiilor a vrut să aprindă focul în sobă, stropind lemnele cu benzină.

 • Tren în flăcări, într-o gară din Timișoara ( 22 Ianuarie 2018 )

  Panică într-un tren de călători, în Timișoara! Un tren Regiotrans a luat foc în momentul în care garnitura s-a pus în mișcare din gara centrală. Mecanicul a văzut ieșind fum și a oprit în stația Ronat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2