Date companie
 
 
 
 

Trotuarul rulant dintre Gara de Nord și Gara Basarab a devenit funcțional

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gara, Basarab, calatori, bagaje, nord, trotuarul, rulant
 

Trotuarul rulant dintre Gara de Nord și Gara Basarab a devenit funcțional. Distanța de 240 de metri poate fi parcursã fără vreun efort, de călătorii care sosesc mereu cu bagaje grele. Trotuarul acoperit are câte o bandã pe fiecare sens și poate transporta șase mii de călatori pe oră.

VOX "- Cum a fost? - Foarte frumos, foarte bine și repede!"

VOX "Foarte, foarte bine, dar cam încet. Să meargã un pic mai repede. Pentru cei mai bãtrâni e foarte bine!"

Investiția s-a ridicat la unsprezece milioane de lei.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "În felul ãsta, nodul intermodal este complet. În momentul ãsta, tramvaiul care parcurge inelul pricipal, tramvaiul 1, este funcțional, împreunã cu metroul, Gara de Nord și cu trenul!"

MĂDĂLIN DUMITRU, director, Direcția de Infrastructură, Primăria Capitalei "În urmatorii ani, trenurile care vor sosi în Gara de Nord din zonele periurbane vor aduce un aflux foarte mare de călatori, care va fi distribuit către metrou, către tramvai, către autobuze."

Distanța dintre cele douã gãri poate fi parcursã, pe trotuarul rulant, în aproximativ opt minute.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Barcă în flăcări, la intrarea în portul turistic din Eforie Nord ( 14 Iulie 2019 )

  Panică la Eforie Nord! O barcă a luat foc, sâmbătă seară, la intrarea în portul turistic. Proprietarul a sărit în apă pentru a se salva. Martorii povestesc că au văzut flăcări mari care ieșeau din compartimentul motor.

 • O pungă a blocat circulația trenurilor, în Gara de Nord din București ( 10 Iulie 2019 )

  Incident șocant, în Gara de Nord din București! Traficul ferovier a fost blocat, marți, ore în șir, din cauza unei pungi de plastic care s-a agățat de un sistem al unei locomotive.

 • Un controlor de bilete, ”uitat” pe peronul Gării de Nord din București ( 14 Iunie 2019 )

  Scenă ca-n filmele de comedie, surprinsă în Gara de Nord din București! În filmulețul devenit viral pe internet, se vede cum un controlor de bilete, care trebuia să plece cu trenul pe ruta București-Târgoviște, este lăsat pe peron.

 • Tren personal, deraiat în județul Bacău ( 8 Iunie 2019 )

  Accident feroviar, în această dimineață, pe raza localității băcăuane Căiuți! Un tren personal, în care se aflau peste 50 de călători, care circula între Ciceu și Focșani, a lovit bena unui camion, la o trecere la nivel cu calea ferată...

 • Crimă din gelozie, la Timișoara ( 17 Aprilie 2019 )

  Crimă din gelozie în Timișoara! O tânără de 30 de ani a fost ucisă de fostul iubit, care a înjunghiat-o în timp ce stătea pe o bancă, alături de o prietenă. Nenorocirea s-a întâmplat ieri după-amiază, în zona Gării de Nord...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2