Date companie
 
 
 
 

Turiști înșelați de o ofertă mincinoasă, la o pensiune din Maramureș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oferta, maramures, turisti, bani, internet, protectia, consumatorilor, pensiune, pacaliti
 

Turiști păcăliți, la o pensiune din Maramureș. Oamenii s-au trezit în camere sărăcăcioase și au avut parte de mâncare depozitată lângă gunoi, asta după ce li s-a promis că vor avea condiții de lux, camere mari cu plasmă și jacuzzi. Un cuplu a plătit pentru așa- zisa vacanță de lux 1400 de lei. Ceea ce au găsit acolo i-a înfuriat teribil pe turiști.

VOX "Pe internet, când ne-a prezentat oferta, era televizor, era cadă jacuzzi. De unde! Nimic! Chiuveta nu pot să vă spun de cât timp nu era spălată, o mizerie cruntă, geamuri sparte. Mâncarea era pusă pe mese neacoperite! Jos, gălețile cu mopuri, găleți cu gunoi, cu resturi de mâncare. Nu se putea sta la masă sub nicio formă, plus că mâncarea foarte puțină. O lingură de orez, la masa de seară, atât! În rest, nimic."

Cei 60 de turiști veniți din Constanța și București au apelat la poliție, pentru ca proprietarul pensiunii să le dea banii înapoi. Oamenii spun că sunt hotărâți să depună plângere la Protecția Consumatorului.

prin telefon: SORIN MIERLEA, președinte, A.N.P.C.P.P.S. "- Poți obține mai mulți bani de cât ai plătit? - Ar trebui obținută și pot merge în instanță. Nici nu plătesc taxa de timbru.  Acum, reclamația ar trebui să se adreseze și Autorității de Turism, să le retragă autorizația. Poate există supriza nici să nu fie autorizată, pentru astfel de condiții."

După ce și-au primit înapoi mare parte din bani, turiștii s-au cazat la o pensiune dintr-o altă localitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2