Date companie
 
 
 
 

Turiști răniți pe Dunăre, în coliziunea dintre o șalupă și o navă de marfă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, turisti, hunedoara, Dunare, marfa, coliziune, salupa, nava
 

Momente cumplite pe Dunăre! O șalupă în care se aflau șase oameni a intrat în coliziune cu o navă de marfă staționată și nesemnalizată. În șalupă se aflau turiști din Hunedoara, care ieșiseră la plimbare pe Dunăre în ultima lor zi de vacanță. În urma impactului puternic, șalupa a fost aruncată pe mal. Toți cei șase turiști au fost răniți și au fost transportați la spital.

VOX "Veneam cu barcă și o barjă în mijlocul apei. Nimic semnalizată și pe mijlocul apei pusă. Pericol, nu știu cum au putut s-o lase așa."

 Răniții sunt în stare stabilă, dar rămân sub supravegherea medicilor. Medicii spun că oamenii au avut noroc. Dacă barca s-ar fi răsturnat în apă, aceștia aveau șanse mici de supraviețuire.

NICOLAE SICINSCHI, medic, S.J.A. Tulcea "Traumatisme cranio cerebrale, stabili hemodinamic deocamdată. Foarte grav! Vă dați seama, dacă s-a dus în apă, l-ai pierdut. În momentul impactului cu barja, șalupa a luat direcția spre mal, s-a suit pe mal. Dacă erau în apă, probabil erau la fund."

Căpitania Tulcea și Poliția Transporturi fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2