Date companie
 
 
 
 

Turiștii au început să sosească, în stațiunile de pe litoralul Mării Negre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, turisti, litoral, plaja, marea, neagra, restaurante, paste, MAI, localuri, hotelieri, minivacanta, nisip, meniu, sezlonguri
 

Litorul Mării Negre a prins viață! Primii turiști se bucură, deja de ospitalitatea gazdelor de la malul mării. Cu două zile până la debutul minivacanței de 1 Mai și Paște, terasele au fost deschise, iar pe plaja curată și nivelată au răsărit șezlongurile. Principala atracție se dovedește a fi, însă, apa mării.

VOX "- E frumos, cald, aer curat! - Apa? Ați făcut o baie în mare? - Am făcut, siguuur! - Nu-i prea rece? - Ajunge până la 18 grade."

VOX "E o vreme frumoasă. Nepoțica mea e din Timișoara și a venit special pentru mare."

VOX "Acum, e curat, e frumos. Acum sunt cei care sunt civilizați. Mai târziu, în vară, românii noștri uită civilizația și aruncă gunoaiele peste tot."

Hotelierii și administratorii plajelor au acționat exemplar pentru primirea turiștilor, dar patronii restaurantelor și teraselor nu s-au lăsat mai prejos! Au pregătit meniuri ca la carte și au împodobit localurile cu flori și obiecte decorative.

AMBIANȚĂ "Sărmăluțe, tochitură, pomana porcului, ciorbiță proaspătă, borș de pește."

VOX "Pentru zilele de 1 Mai avem meniul obișnuit: pește, ciorbă, preparate tradiționale, pui, porc, vită, dar avem și pentru Sfintele Paște un meniu special: pască, drob."

Minivacanța de 1 Mai și Paște debutează, oficial, miercuri, în prima zi liberă a personalului din sectorul bugetar. Vremea frumoasa anuntata de meteorologi, pentru aceste zile, și prețurile neschimbate față de anul trecut le dau operatorilor în turism motive să spere că turiștii vor da năvală pe litoralul românesc și că vor rămâne, astfel, cu un câștig frumos, după Paște.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2