Date companie
 
 
 
 

Turiștii au început să sosească, în stațiunile de pe litoralul Mării Negre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : terase, turisti, litoral, plaja, marea, neagra, restaurante, paste, MAI, localuri, hotelieri, minivacanta, nisip, meniu, sezlonguri
 

Litorul Mării Negre a prins viață! Primii turiști se bucură, deja de ospitalitatea gazdelor de la malul mării. Cu două zile până la debutul minivacanței de 1 Mai și Paște, terasele au fost deschise, iar pe plaja curată și nivelată au răsărit șezlongurile. Principala atracție se dovedește a fi, însă, apa mării.

VOX "- E frumos, cald, aer curat! - Apa? Ați făcut o baie în mare? - Am făcut, siguuur! - Nu-i prea rece? - Ajunge până la 18 grade."

VOX "E o vreme frumoasă. Nepoțica mea e din Timișoara și a venit special pentru mare."

VOX "Acum, e curat, e frumos. Acum sunt cei care sunt civilizați. Mai târziu, în vară, românii noștri uită civilizația și aruncă gunoaiele peste tot."

Hotelierii și administratorii plajelor au acționat exemplar pentru primirea turiștilor, dar patronii restaurantelor și teraselor nu s-au lăsat mai prejos! Au pregătit meniuri ca la carte și au împodobit localurile cu flori și obiecte decorative.

AMBIANȚĂ "Sărmăluțe, tochitură, pomana porcului, ciorbiță proaspătă, borș de pește."

VOX "Pentru zilele de 1 Mai avem meniul obișnuit: pește, ciorbă, preparate tradiționale, pui, porc, vită, dar avem și pentru Sfintele Paște un meniu special: pască, drob."

Minivacanța de 1 Mai și Paște debutează, oficial, miercuri, în prima zi liberă a personalului din sectorul bugetar. Vremea frumoasa anuntata de meteorologi, pentru aceste zile, și prețurile neschimbate față de anul trecut le dau operatorilor în turism motive să spere că turiștii vor da năvală pe litoralul românesc și că vor rămâne, astfel, cu un câștig frumos, după Paște.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2