Date companie
 
 
 
 

Ucigașul elevului din Târgoviște este cercetat pentru omor calificat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, targoviste, retinut, politisti, elev, tanar, injunghiat, calificat
 

Tânãrul de 18 ani, care a înjunghiat, luni, un elev de 15 ani, din Târgoviște, va răspunde în fața legii, pentru omor calificat. Agresorul a fost reținut la scurt timp, după comiterea faptei. El și-a recunoscut fapta, iar anchetatorii au gãsit la domiciliul sãu, din localitatea dâmbovițeanã Rãzvad, și arma crimei.

AMBIANȚÃ "- Ce s-a întâmplat? De ce l-ai omorât? – Ușor, ușor! – Câtã ... ai fãcut, sã ții microfonul ãla în mânã, mã? - Îți pare rãu cã l-ai omorât!"

AMBIANȚÃ "- Îl credeați în stare de așa ceva? – Nu, nu îl credeam. – Consuma droguri? – Nu. – De când nu l-ați vãzut? – De astãzi de dimineațã."

Tânărul l-a înjunghiat mortal, în gât, pe elevul de 15 ani, chiar în apropierea liceului unde învãța acesta. Din primele cercetãri, rezultă cã între victimã și agresor a izbucnit un conflict spontan. Cei doi s-ar fi ciocnit pe stradã, iar elevul l-ar fi scuipat pe agresor, moment în care acesta l-a atacat cu un cuțit.

RALUCA FLORESCU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Dâmbovița "Cei doi nu se cunoșteau. Suspectul ar fi fost provocat de victimã."

VOX "Eram cu douã fete și îmi spun fetele cã era sânge pe jos. Când mã uit, la jumatea drumului, bãiatul plin de sânge se ținea cu mâna la gât, m-am dus lângã el, ce-ați fãcut, stãtea cu mâna la gât și zicea ajutor! Când a luat mâna de la gât m-a fãcut plin de sânge, am oprit o mașinã de la taxi, nici n-a vrut sã-l ia. A sãrit în fața unui echipaj de poliție și l-a dus la spital."

Echipajul de poliție l-a transportat pe băiatul înjunghiat la Spitalul Județean de Urgențã din Târgoviște.

ELENA IONESCU, purtãtor de cuvânt, Spitalul Județean Târgoviște "Bãiatul a ajuns în stop cardio-respirator iresuscitabil, șoc hemoragic prin plagã tãiatã la nivel cervical stâng. S-a încercat resuscitarea timp de aproximativ 30 de minute, însã, fãrã succes!"

Potrivit reprezentanților liceului la care învăța adolescentul, acesta avea o situație școlarã foarte bunã.

SUZANA ILIE, director, Liceul Economic Târgoviște "- Era un elev foarte bun! Foarte bun! Câștigase și concursul de Miss la Balul Bobocilor, un copil deosebit. - Ce mãsuri veți lua? - Nu putem decât sã-i sfãtuim pe copii sã aibã grijã pe stradã!"

VOX "- Era liniștit, nu fãcea prostii! Câștigase Balul bobocilor, dar era liniștit, nu fãcea prostii."

Tânărul care l-a înjunghiat pe elev riscã pânã la 20 de ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2