Date companie
 
 
 
 

Ucigașul tinerei japoneze, cercetat și în alte cazuri de violuri și crime

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : procurori, nicolae, crime, studenta, adn, criminal, expertize, vlad, japoneza, ucigas, violuri, talharii, serie, ramaru
 

Ipoteza că asasinul studentei japoneze, criminal în serie prins din întâmplare, capătă tot mai mare greutate. Principalul suspect, Nicolae Vlad, este acuzat cã a mai omorât o femeie, cu 10 zile înainte de comiterea crimei de la marginea pãdurii Otopeni. Mai mult, anchetatorii il suspectează cã a mai comis 6 violuri si 5 tâlhãrii. În total, individul este cercetat în sapte dosare penale.

AMBIANTA "- La ce filmati, ma, p...s pe nasul vostru! - Dar de ce jignesti? - Baga mi-as p...a in gura mătii."

In acest moment, Nicolae Vlad este cercetat pentru douã omoruri, trei violuri si douã tâlhãrii. Suspectul nu a vrut sã declare nimic în fața procurorilor. Individul va fi supus unei expertize psihiatrice, în zilele urmãtoare, într-un spital-penitenciar. Cele trei expertize ADN fãcute până acum vor fi gata sãptãmâna viitoare.

AMBIANTA "- Ai dat declaratii pentru toate crimele? - Nu! - Nu tu ai violat-o pe japoneza? - Nu! - Dar pe vecinele tale cine le-a violat? Tu ai fost? Nu ti-e teama ca vei sta toata viata in puscarie? - Nu ma intereseaza? - Ce te determina sa ucizi? Ai fost maltrat in copilarie? - Da."

În seara de 15 august 2012, într-o zonă împădurită de lângă Corbeanca, județul Ilfov, în imediata apropiere a Drumului National 1, tânăra japoneză Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, a fost violată și ucisă. Potrivit anchetatorilor, cauza morții a fost asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală. În scurt timp, oamenii legii au pus mâna pe suspectul principal: Nicolae Vlad! În timpul cercetărilor preliminare, s-a constatat că există similitudini între uciderea tinerei japoneze și alte cazuri de violuri și crime comise de-a lungul timpului, în zonă. Astfel a apărut și ipoteza că Nicolae Vlad ar putea fi un criminal în serie din categoria Râmaru.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică ( 28 Octombrie 2020 )

  12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Cocerte, pe Insula Fundeni ( 16 Iulie 2020 )

  Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei.

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură ( 6 Iulie 2020 )

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2