Date companie
 
 
 
 

Ucigașul tinerei japoneze, cercetat și în alte cazuri de violuri și crime

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : procurori, nicolae, crime, studenta, adn, criminal, expertize, vlad, japoneza, ucigas, violuri, talharii, serie, ramaru
 

Ipoteza că asasinul studentei japoneze, criminal în serie prins din întâmplare, capătă tot mai mare greutate. Principalul suspect, Nicolae Vlad, este acuzat cã a mai omorât o femeie, cu 10 zile înainte de comiterea crimei de la marginea pãdurii Otopeni. Mai mult, anchetatorii il suspectează cã a mai comis 6 violuri si 5 tâlhãrii. În total, individul este cercetat în sapte dosare penale.

AMBIANTA "- La ce filmati, ma, p...s pe nasul vostru! - Dar de ce jignesti? - Baga mi-as p...a in gura mătii."

In acest moment, Nicolae Vlad este cercetat pentru douã omoruri, trei violuri si douã tâlhãrii. Suspectul nu a vrut sã declare nimic în fața procurorilor. Individul va fi supus unei expertize psihiatrice, în zilele urmãtoare, într-un spital-penitenciar. Cele trei expertize ADN fãcute până acum vor fi gata sãptãmâna viitoare.

AMBIANTA "- Ai dat declaratii pentru toate crimele? - Nu! - Nu tu ai violat-o pe japoneza? - Nu! - Dar pe vecinele tale cine le-a violat? Tu ai fost? Nu ti-e teama ca vei sta toata viata in puscarie? - Nu ma intereseaza? - Ce te determina sa ucizi? Ai fost maltrat in copilarie? - Da."

În seara de 15 august 2012, într-o zonă împădurită de lângă Corbeanca, județul Ilfov, în imediata apropiere a Drumului National 1, tânăra japoneză Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, a fost violată și ucisă. Potrivit anchetatorilor, cauza morții a fost asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală. În scurt timp, oamenii legii au pus mâna pe suspectul principal: Nicolae Vlad! În timpul cercetărilor preliminare, s-a constatat că există similitudini între uciderea tinerei japoneze și alte cazuri de violuri și crime comise de-a lungul timpului, în zonă. Astfel a apărut și ipoteza că Nicolae Vlad ar putea fi un criminal în serie din categoria Râmaru.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă rută pentru migranți ( 1 Martie 2020 )

  O nouă criză a migranților amenință Europa. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan susține că a avertizat de câteva luni că Turcia se vede obligată să își deschidă porțile, arată cotidianul spaniol El Pais.

 • Proclamația de la București, lansată de Alternativa pentru Demnitate Națională ( 22 Februarie 2020 )

  Un proiect cu ADN românesc în Uniunea Europeană! Alternativa pentru Demnitate Națională, partidul fondat de Cătălin Ivan, își propune reconstucția României pornind de la o schimbare radicală a clasei politice. În acest sens ADN a lansat Proclamația de la București, document care susține că România nu mai poate accepta statutul de țară europeană "de mâna a doua".

 • Comisia de admitere la Academia de Poliție, sancționată pentru o eroare de corectare ( 24 Ianuarie 2020 )

  O comisie pentru examenul de admitere în Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” a acționat eronat, atunci când a anulat răspunsurile unei tinere pe motiv că a fost depășit spațiul alocat pentru fiecare întrebare.

 • Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză ( 23 Decembrie 2019 )

  Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză! Sindicaliștii Promedica sunt nemulțumiți de proiectul de lege privind modificarea Ordonanței de urgență 114, „prin care se limitează sporul pentru condiții vătămătoare pentru...

 • Bugetul de anul acesta al lui Moș Nicolae, mai mare față de cel de anul trecut ( 5 Decembrie 2019 )

  Moș Nicolae este mai bogat anul acesta! Bugetul mediu pentru cadouri este de peste 350 de lei. Suma înregistrează o foarte ușoară creștere, în comparație cu anul trecut. Potrivit unui studiu realizat online, la persoane cu vârste...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2